Concurs de ciclism caritabil organizat de MTB GOVORA pentru o fetiţă nevăzătoare din Mihăeşti

Primarul Gheorghe Gîngu a dat startul lucrărilor de extindere a rețelei de apă potabilă în Bogdănești
12/08/2022
Comuna Bujoreni a primit 200 miliarde lei vechi, finanțare prin programul ANGHEL SALIGNY, pentru modernizarea drumurilor
16/08/2022

MTB GOVORA 2022 - ciclism caritabil

Început ca un vis, concursul “Pedalează Pentru Ei – Pedalăm Împreună“, organizat de Direcția Generală de Asistență Socială România, din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției sociale, și Asociația Cataleya&Yris, MTB Govora 2022, a devenit realitate duminică, 14 august 2022, la Băile Govora.

Pentru că aveam proiectul în portofoliul Direcției Generale de Asistență Socială România, Asociația Cataleya / Yris, am decis împreună cu Cicloturism Vâlcea – CTV și Primăria Băile Govora, să “dospim” concursul, având ca ingrediente cel mai curat aer din Europa, cel mai mare Parc Balnear din România, cea mai frumoasă alee de cură terapeutică prin pădurea Silva, ne-am gândit să vă invităm în Govora, la o tură cu bicicleta, în scop caritabil pentru Elena Vlad, fetiţa nevăzătoare din Mihăeşti!

MTB GOVORA 2022

Ne-am dorit încă de la început să implicăm și generația tânără (voluntarii asociațiilor organizatoare, comunităţile locale, tinerii și sportivi de pretutindeni), decorul pentru acest eveniment, nefiind întâmplător ales.

Pădurea de la Gâtejești, chiar dacă este încadrată în zonă de foioase, de deal, cca 500 metri altitudine, oferă porțiuni de push bike, adrenalină, panorame superbe asupra Govorei, silvoterapie, peisaje idilice, un pachet de turism verde, sustenabil ce poate fi marcat ca un ghid de bune practici și pentru alte locuri cu elemente şi indicatori turistici, sportivi, de orientare turistică, școala de voluntariat, în zone tandem din România.

Mulţumim domnului primar Mihai Mateescu și doamnei Ramona Chiriţă, președintele Asociației Cataleya/Yris pentru susţinere, pentru determinarea să o ajutăm pe Elena!

Mulţumim Cicloturism Vâlcea – CTV, domnului inginer Stoica Costin și tuturor care ne-au sprijinit şi au pus umărul la un proiect cu finish de zâmbete, sport, caritate, turism, cerc al faptelor bune și tuturor care sunt alături de noi, mereu (donatori, prieteni, urmăritori ai faptelor bune ).

Mulțumim doamnei Riccio Daniela Director General Direcția Generală de Asistență Socială România din cadrul AEDOPS.

Zâmbetul copiilor, tuturor participanților ne onorează, ne responsabilizează pentru edițiile viitoare și promitem că va fi vibe-ul extins, an de an!

S-au strâns 2100 RON la urna de donaţii! Banii se vor duce în contul Elenei pentru recuperare medicală!

Vom continua să o susţinem şi să o sprijinim necondiţionat!

Direcția Generală de Asistență Socială România, din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției sociale

Mihai Căldăraru
Director Executiv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.