Hristu Șapera antrenează CS Vâlcea 1924 – VIDEO

Maratonul Olteniei 2022 pregătește zone de distracție și de amintiri, în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea
18/08/2022
Jandarmeria Vâlcea asigură măsurile de ordine și siguranță publică la festivalul We Love Music
19/08/2022

Hristu Șapera antrenează CS Vâlcea 1924

Joi, 18 august 2020, la Consiliul Județean Vâlcea, s-a încheiat primul contract de activitate sportivă din cadrul Clubului Sportiv Vâlcea 1924

În prezența președintelui Consiliului Județean Vâlcea, Constantin Rădulescu, a noului președinte al Clubului Sportiv Vâlcea 1924, Bogdan Alexandru Pistol, a colegilor consilieri județeni, membri în Consiliul de Administrație, dar și a colegilor din aparatul propriu al CJ Vâlcea, antrenorul de baschet Hristu Șapera a semnat un contract, pe o perioadă de doi ani, cu CS Vâlcea 1924, instituție aflată în coordonarea CJ Vâlcea.

La numai 41 de ani, Hristu Șapera are o bogată activitate ca antrenor în baschetul românesc. De-a lungul carierei, acesta a antrenat Granitul București, CSM București, Energia Târgu Jiu, Steaua CSM București și, cel mai recent, Dinamo București. Are în palmares și un titlu mondial de juniori.

În ceea ce privește obiectivele de performanță în cadrul clubului, Hristu Șapera și-a propus formarea unei echipe de liga 1, care să ocupe în primul an de la înființare un loc în prima jumătate a clasamentului, precum și înființarea unei academii de baschet.

„De astăzi, Clubul Sportiv Vâlcea 1924 a început să se manifeste și, în scurt timp, vom avea și activitate sportivă propriu-zisă. L-am numit președinte interimar al acestui club pe Bogdan-Alexandru Pistol, un om pe care îl apreciez și care sunt convins că va face treabă bună aici. Astăzi, la sediul CJ Vâlcea, am încheiat și primul contract de activitate sportivă, pe secțiunea baschet. Hristu Șapera a venit alături de noi să pună umărul la construirea primei academii de baschet din județul Vâlcea. Înființarea Clubului Sportiv Vâlcea-1924 este o provocare importantă pentru că acest club va face ce nu s-a mai făcut în România și în Vâlcea, după Revoluție: să caute tineri, să-i formeze și să-i ducă spre performanță!” – a subliniat Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

„Este de apreciat faptul că, aici, la Vâlcea, Consiliul Județean se implică în sport și că se dorește un lucru proaspăt, sănătos și bun pentru sportul județean. Lucrul care m-a atras cel mai mult este faptul că vorbim despre un proiect nou, care poate face multe lucruri bune pentru copiii din județul Vâlcea și care poate fi un proiect deosebit față de tot ceea ce avem în România. Este o provocare să începi un proiect de la zero și sunt convins că, împreună, vom face lucruri foarte frumoase pentru Vâlcea și pentru acest club sportiv județean” – a precizat Hristu Șapera, noul manager tehnic-antrenor coordonator din cadrul CS Vâlcea 1924.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.