Digi FM aduce un nou sezon, din 12 septembrie, cu Mîndruță, Craioveanu, Miu, Beatrice și Ciuclaru

Primarul Mircia Gutău va sta de vorbă cu râmnicenii în cadrul unei noi sesiuni de audienţe
11/09/2022
Bărbat rănit de un urs într-o fermă de vaci din cartierul Fețeni
12/09/2022

Echipa Digi FM se reunește după vacanța de vară și deschide, oficial, sezonul de toamnă. Lucian Mîndruță și cei 2 Matinali și jumătate, Beatrice, Miu și Ciuclaru, revin la microfoanele Digi FM începând de luni, 12 septembrie 2022. Alături de ei, întors deja de două săptămâni, este și colegul Vlad Craioveanu, entuziasmat de noul sezon.

… trebuie să vă informez că planul meu de a deveni milionar în timpul vacanței a eșuat.  Ca atare, sunt nevoit să mă întorc la muncă, de luni. Radio de la 17:00 la 19:00”, a transmis Lucian Mîndruță pe rețelele sociale.

Sezonul de toamnă vine și cu o emisiune nouă, „Audiență națională”, realizată de jurnaliștii Robert Kiss și Alexandru Rotaru. Emisiunea, difuzată de luni până joi, de la ora 13:00, aduce la aceeași masă invitații și ascultătorii, pentru a comenta principalele evenimente socio-politice. Programele Digi FM vor oferi ascultătorilor, în continuare, sute de premii și vacanțe pentru întreaga familie. De asemenea, prezentatorii se vor afla în mijlocul marilor evenimente, așa cum s-au aventurat la începutul lunii august, la Untold, cel mai mare festival de muzică din România.

Așadar, din 12 septembrie 2022, ascultătorii sunt invitați să deschidă radioul și să aleagă frecvențele Digi FM, fiindcă toate programele preferate se întorc la ei. Ca să știi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.