Cursuri online gratuite de Limba Engleză și Limba Japoneză pentru copii

Pe 16 septembrie locuitorii din Râmnicu Vâlcea vor putea călători cu mijloacele de transport în comun în schimbul deșeurilor
12/09/2022
Dorian Popa în Râmnicu Vâlcea – al doilea prezentator confirmat la Romanian Music Awards
13/09/2022

Platforma națională de e-learning Școala FDVDR

Au început înscrierile pentru cursurile gratuite organizate în cadrul Clubului de Excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în noul an educațional.

Clubul de Excelență al Fundației Dan Voiculescu îi așteaptă pe copiii care doresc să își dezvolte încrederea în propriile forțe, să își îmbogățească cunoştinţele în diverse domenii, să decopere noi culturi sau să își dezvolte abilitățile conversaționale.

Aceștia vor avea acces la o serie de cursuri gratuite, desfășurate online, pe platforma națională de e-learning ”Școala FDVDR”.

Curricula educațională a Școlii FDVDR cuprinde 9 cursuri interactive: Curs de Conversație în Limba Engleză, Curs de Scriere Hiragana în Limba Japoneză, Curs Introducere în studiile asiatice, Curs Introductiv de Limba Chineză, Curs de Dezvoltare personală și consiliere educațională, Curs Filosofie pentru copii, Curs Growth Mindset, Curs Logică pentru copii și un Curs de Tehnici de Mindfulness pentru copii.

Scopul programului național de cursuri este acela de a sprijini procesul educațional, permițându-le cât mai multor copii și tineri români talentați și dornici de performanță, de oriunde s-ar afla, să beneficieze de programul gratuit de educație complementară al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Cursurile vin în completarea programei școlare, printr-o abordare interactivă, punându-se accent pe dezvoltarea competențelor și abilităților copiilor, dar și pe dezvoltarea imaginației, creativității și dezvoltării gândirii critice.

Înscrierile se vor încheia pe 25 septembrie și se realizează prin completarea unui formular, disponibil pe site-ul Fundației Dan Voiculescu. Cursurile se adresează copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 8 și 18 ani.

De la lansare, din 2010, până în prezent, peste 20.000 de copii au beneficiat de programul de cursuri de excelență al Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.