Despre examenul pentru obținerea titlului de medic specialist în Medicină de Urgență

România a primit un nou mandat în Consiliul ONU pentru Drepturile Omului
11/10/2022
Primarul Mircia Gutău propune o soluţie de rezolvare a situaţiei blocului C32 din Ostroveni
12/10/2022

Pentru corecta informare a populației, Ministerul Sănătății aduce următoarele precizări în legătură cu examenul pentru obținerea titlului de medic specialist în Medicină de Urgență

Examenul de medic specialist în specialitatea Medicină de Urgență se desfășoară diferit față de celelalte specialități medicale la care se desfășoară examen în această sesiune. Metodologia separată a fost elaborată în anul 2012 de Departamentul pentru Situații de Urgență și Ministerul Sănătății.

Toți cei 92 de candidați au fost informați că examenul se va desfășura în prima zi a perioadei anunțate, respectiv, 12.10.2022.

Examenul a avut ca locații anunțate de desfășurare: București (Spitalul Clinic de Urgență București) și Târgu Mureș (Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș).

Listele cu candidații repartizați la cele două centre au fost publicate în data de 10.10.2022.

Comisiile de examen, care pot fi comunicate conform metodologiei cu maxim 24 de ore înainte, au fost publicate pe site-ul Ministerului Sănătății înainte de începerea probei, la ora 10.45. Președinții și membrii comisiilor de examen au fost notificați anterior și erau prezenți la cele două locații menționate.

Cunoașterea componenței comisiilor nu influențează desfășurarea probelor de examen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.