Tragedie în Brezoi – un băiat de 14 ani și-a pierdut viața

POIM: prelungirea, până la data de 15 decembrie 2022 a apelului de proiecte aferent Ghidului Solicitantului
05/12/2022
Implementarea Agendei ONU Femeile, pacea și securitatea: progres și căi de cooperare”
06/12/2022

Marți, 6 decembrie 2022, în jurul orelor prânzului, ISU Vâlcea a fost sesizat despre un băiat, în vârstă de 14 ani, din orașul Brezoi, care nu răspunde la ușa locuinței. Apelul a fost făcut de către bunica și mătușa minorului care s-au panicat în lipsa unui răspuns.

La fața locului au fost trimise mai multe echipaje de salvare ale ISU și SAJ. S-a reușit pătrunderea în apartament, cu ajutorul unei scări de fereastră pe balconul apartamentului. În urma pătrunderii în apartament, au fost găsite două persoane, sora și frate, în stare de inconștientă.

Băiatul de 14 ani prezenta semne de rigiditate, iar fata, în vârstă de 26 de ani, se afla în stare de pierdere a cunoștinței.

Din păcate, băiatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare efectuate, fiind declarat decesul de către medicul de pe ambulanța.

Fata fost găsită în stare de inconștientă, dar cu semne vitale, fiind preluată de către echipajul SMURD Brezoi și transportată la spital.

În momentul pătrunderii în apartament (pe geamul de la balcon), în interiorul apartamentului s-a constatat că sobele erau reci și ambele persoane se aflau în dormitor. Apelul a fost făcut de către bunica împreună cu mătușa la ora 13.57.

Se continuă cercetările pentru stabilirea cauzei și împrejurările în care a avut loc tragedia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.