Jandarmii vor asigura măsurile de ordine la meciul de handbal dintre SCM Râmnicu Vâlcea și H65 Hors Kh-Suedia

BINECUVÂNTAREA COLINDELOR – concert extraordinar la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea
09/12/2022
Mircia Gutău a semnat contracte de finanțare prin PNRR de peste 63 milioane de lei pentru eficientizarea energetică a 7 blocuri de locuințe și a sediului Primăriei
09/12/2022

Jandarmii vâlceni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfăşurării meciului de handbal feminin dintre echipele SCM Râmnicu Vâlcea și H65 Hors Kh-Suedia.

Partida de handbal din cadrul EHF European League, va avea loc duminică, 11 decembrie 2022, începând cu ora 17.00, la Sala Sporturilor “Traian” din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Accesul spectatorilor în sală se va face începând cu ora 15.30, iar pentru a evita aglomeraţia la intrare, jandarmii vâlceni recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Jandarmii vor fi prezenţi în zona imediată şi apropiată locului de desfăşurare a competiției sportive, pentru prevenirea şi combaterea faptelor care pot duce la tulburarea ordinii publice, înainte, pe timpul şi după terminarea meciului.

Spectatorii nu au voie să introducă în sală băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Jandarmii vâlceni mulțumesc tuturor pentru înțelegerea manifestată față de măsurile de siguranță luate!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.