Târgul de Carte pentru Copii și Tineret la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea

Ofertă de Crăciun la Vodafone: smartphone-uri, electronice, electrocasnice, gadgeturi, soluții IoT
09/12/2022
Suflet fragil, caut o inimă mare!
09/12/2022

Marți, 6 decembrie 2022, iubitorii de carte, mai mici sau mai mari, au poposit la Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea pentru a vizita Târgul de Carte pentru Copii și Tineret, Ed. a XVII-a, și pentru a face din carte unul dintre cele mai frumoase daruri de Sărbători.

Prin intermediul acestui eveniment organizat de Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea, devenit tradiție pentru comunitatea noastră, se întâlnesc deopotrivă bibliotecari, librari și mici cititori.

Prin sustinerea unor sesiuni de lectură interactive, invitata actualei ediții a târgului, doamna Victoria Furcoiu, o binecunoscută autoare de literatură pentru copii, le-a inspirat acestora bucuria de a răsfoi o carte și de a se îmbogăți sufletește cu multe povești.

Vizitatorii sunt așteptați să se bucure de oferta librăriilor Alexandria Librării și Humanitas și miercuri, 7 decembrie 2022, între orele 10.00 – 18.00, în Holul Mare al Bibliotecii, în ultima zi de târg.

Biblioteca Județeană „Antim Ivireanul” Vâlcea este o instituție de cultură susținută și sprijinită de Consiliul Județean Vâlcea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.