S-a adjudecat licitația publică pentru concesionarea clădirii nefinalizate de la Ștrandul Ostroveni în vederea transformării într-un Centru multifuncțional de relaxare și agrement

„Revelion 2023” organizat de Primăria Râmnicu Vâlcea – cea mai distractivă modalitate de a intra în noul an!
29/12/2022
Primarul Mircia Gutău prezintă bilanțul anului 2022
30/12/2022

Derulată în temeiul HCL nr. 331/20022, licitația deschisă pentru concesionarea pe o perioadă de 49 de ani a clădirii și terenului aferent de lângă Ștrandul Ostroveni a desemnat drept câștigătoare, prin raportul procedurii semnat astăzi, firma Xavitel SRL din Râmnicu Vâlcea. La licitație s-au prezentat două societăți comerciale, ambele din oraș.

Față de prețul de pornire reprezentat de o redevență anuală plătibilă Municipiului în valoare de de 15.512 euro și obligativitatea unei investiții de 1,5 milioane de euro, adjudecarea s-a făcut la o redevență de 16.000 euro/an și un angajament de investire a peste 2 milioane de euro în reabilitarea acestei structuri și transformarea ei într-un Centru multifuncțional de relaxare și de agrement care să completeze armonios zona de agrement din sudul Râmnicului.

În cazul în care procedura nu este contestată, în cursul lunii ianuarie 2023 se va semna contractul de concesiune, de la data căruia firma desemnată câștigătoare are la dispoziție un an pentru obținerea autorizației de construire și încă 3 ani pentru executarea lucrărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.