În perioada 28 aprilie – 1 mai 2023 poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea vor fi la datorie

1 MAI în siguranță – Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al judeţului Vâlcea
28/04/2023
11 clădiri publice din Râmnicu Vâlcea devin „verzi” din punct de vedere energetic
02/05/2023

     În perioada 28 aprilie – 1 mai a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea vor fi la datorie astfel încât cetățenii care participă la manifestarea prilejuită de sărbătorirea Zilei Internaționale a Muncii, să se afle în siguranță.

Peste 850 de polițiști vor acționa în teren în cele cinci zile, pentru asigurarea ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea oricăror evenimente nedorite şi pentru a interveni rapid atunci când sunt sesizați cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

În această perioadă, pe drumurile publice din judeţul Vâlcea, polițiștii rutieri vor acţiona pentru menţinerea fluenţei traficului şi prevenirea producerii de evenimente rutiere.

Reamintim participanților la trafic să își păstreze calmul, să respecte regimul legal de viteză, să manifeste atenție sporită în trafic, să respecte regulile de circulație și semnalele polițiștilor rutieri.

Dacă alegeţi să vă petreceţi ziua de 1 Mai la iarbă verde, vă recomandăm:

– Să manifestaţi atenţie sporită  lucrurilor personale.

– Să păstraţi mereu în raza vizuală, pentru supraveghere, locul în care aţi lăsat obiectele personale! Încercaţi să lăsaţi întotdeauna o persoană de încredere la locul respectiv!

– Nu afişaţi ostentativ bunurile de valoare atunci când vă aflaţi în locuri publice și nu răspundeţi la provocări cu violenţă, încercaţi să evitaţi conflictele, iar dacă nu reuşiţi, sunaţi de urgenţă la numărul 112.

Polițiștii vor fi în stradă pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.