Târgul ofertelor educaționale ale liceelor din județul Vâlcea

Dora Gaitanovici lansează albumul „Descântec” pe 11 mai în Râmnicu Vâlcea
08/05/2023
Proiectul depus de Primărie în cadrul PNRR pentru dotarea a 27 de unități de învățământ preuniversitar din Râmnic a fost declarat eligibil
11/05/2023

     Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea în parteneriat cu Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Vâlcea și Shopping City Rm Vâlcea anunță organizarea Târgului ofertelor educaționale ale liceelor dedicat elevilor de clasa a VIII a, în data de 12 mai 2023, începând cu
ora 10.00, la Shopping City Râmnicu Vâlcea.
Evenimentul, care se înscrie în seria activităților de consiliere și orientare școlară și profesională, vine în sprijinul elevilor de clasa a VIII a din județul Vâlcea.
Fiecare unitate de învățământ liceal va avea un spațiu rezervat în parcarea și în incinta Shopping City. Reprezentanții liceelor vor avea la dispoziție logistica necesară si își vor prezenta ofertele educaționale pentru anul școlar 2023-2024.
Elevii claselor a VIII-a de la școlile gimnaziale din municipiul Rm. Vâlcea și din localitățile din județ, însoţiţi de cadre didactice şi directorii din școlile de la care provin elevii, vor vizita standurile amenajate.
Evenimentul va debuta cu un program artistic prezentat de elevii Liceului de Arte „Victor Giuleanu”, Rm Vâlcea.

Vă aşteptăm, cu drag!

Biroul de informare al Inspectoratului Şcolar Judeţean Vâlcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.