În perioada 22-23 septembrie, Parcul Făget Mioveni se transformă în epicentrul distracției și al pasiunii pentru motoare

Ambasadorul Turciei în România a făcut o vizită la Primăria Râmnicului
04/09/2023
Râmnicu Vâlcea participă în campania „România Reciclează” Pe 19 septembrie 2023, locuitorii din Râmnicu Vâlcea reciclează!
15/09/2023

Prima ediție CFMOTO DAY ADVENTURE FEST! Două zile de adrenalină, muzică și surprize te așteaptă în Parcul Făget Mioveni

 

În perioada 22-23 septembrie, Parcul Făget Mioveni se transformă în epicentrul distracției și al pasiunii pentru motoare odată cu prima ediție a CFMOTO DAY ADVENTURE FEST. Vizitatorii au posibilitatea de a intra în TOMBOLA pentru câștigarea marelui premiu: un ATV nou-nouț!

Pregătește-te pentru un eveniment pe care nu-l vei putea uita ușor! CFMOTO România, aduce în prim-plan o experiență inedită. În perioada 22-23 septembrie, Parcul Făget Mioveni se transformă în epicentrul distracției și al pasiunii pentru motoare.

SURPRIZA EVENIMENTULUI? Vizitatorii au posibilitatea de a intra în TOMBOLA pentru câștigarea marelui premiu: un ATV nou-nouț! Tot ce trebuie să faci este să urmărești pagina evenimentului pentru mai multe detalii.

Ce pregătim în zilele festivalului aventurii? Activități pentru întreaga familie, expoziții de motoare și mașini, drive test și un line-up impresionant de artiști: Andia, Alan, Alina Eremia, Aza, Blanco, Dorian Popa, Macanache, Mario Fresh, Nicole Cherry, Parazitii, Petre Stefan, Smiley si Vescan.

Dar nu numai muzica va fi punctul central al festivalului. Vom avea zone de activități pentru toată familia și o impresionantă expoziție a flotei CFMOTO, dacă te gândești să te alături comunității moto: motociclete, vehicule off-road și vedeta sezonului scuterul ZEEHO.

Pentru amatorii de bunătăți culinare, zonele de food vor oferi o varietate de delicatese, iar familiile se vor bucura de o serie de activități și spații dedicate.

Împreună PENTRU O CAUZĂ MAI MARE! Deși intrarea la CFMOTO DAY ADVENTURE FEST este gratuită, te invităm să fii parte a unei schimbări pozitive! Ne unim forțele cu Fundația Metropolis, în susținerea proiectului lor vital, “Spitale publice din bani privați”. Acesta nu este doar proiectul lor – poate fi și al tău, al nostru, al tuturor. Prin prezența și susținerea ta, poți ajuta la transformarea viziunii în realitate și la aducerea spitalelor noastre la standarde moderne. Astfel, CFMOTO te provoacă: hai să facem împreună diferența și să arătăm că în comunitatea noastră, pasiunea pentru aventură și motoare se combină cu responsabilitatea și dorința de a face bine. Te așteptăm să ni te alături în această misiune!

Într-un cuvânt, CFMOTO DAY ADVENTURE FEST este locul unde aventura se intersectează cu pasiunea, muzica, comunitatea și responsabilitatea socială. Te așteptăm să testezi experiența CFMOTO, să te bucuri de muzică de calitate și să susții o cauză nobilă, care poate schimba viitorul sănătății în România. 22 și 23 septembrie, Parcul Făget Mioveni

Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul oficial al evenimentului: www.cfmotoday.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.