Primarul Mircia Gutău a fost, din nou, gazda unui eveniment emoționant. Numărul cuplurilor sărbătorite în acest mandat cu ocazia Nunții de Aur a trecut de 500!

Se îmbunătățesc condițiile de locuit pentru chiriașii sociali din Colonie Nuci: Baraca 33 a fost modernizată, iar de lucrări similare vor beneficia toate celelalte imobile publice din zonă
14/04/2024
Caravana Shakespeare vine la Râmnicu Vâlcea
22/04/2024

Marți, 16 aprilie, Complexul Arenele „Traian” a găzduit prima ediție din acest an a festivităților „Nunta de Aur”, ocazie cu care 48 de cupluri de râmniceni au fost sărbătorite de Primăria Municipiului la aniversarea a 50 de ani de căsnicie. Primarul Mircia Gutău i-a felicitat pe toți cei prezenți, a ciocnit cu fiecare dintre ei o cupă de șampanie și le-a înmânat Diploma de Fidelitate, o floare, dar și un premiu în valoare de 1000 de lei sub formă de tichete valorice. Totalul cuplurilor aniversate în cele 13 ediții derulate în cursul acestui mandat a ajuns astfel la 538, de la debutul acțiunii, în 1999, 1765 de perechi de râmniceni fiind sărbătorite de administrația locală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.