Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 Bonus

Menu
Autentificare

Autentificare

Cautare

BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ ORGANIZATĂ LA RÂMNICU VÂLCEA ÎN DATA DE 20 OCTOMBRIE 2016

Bursa forței de muncă reprezintă una dintre cele mai importante măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă.

Bursa constituie o metodă de facilitare a contactelor dintre angajatori şi persoanele aflate in cautarea activa a unui loc de muncă. Astfel, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au posibilitatea sa contacteze un număr mare de angajatori, să identifice mai multe variante de angajare, iar agenţii economici participanţi la bursa pot să-şi recruteze personalul direct, fără intermediar, în funcţie de cerinţele specifice locurilor de muncă pe care le oferă.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea organizează în data de 20.10.2016, începând cu ora 9:00, BURSA FORȚEI DE MUNCĂ PENTRU ABSOLVENȚI, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților din Rm. Vâlcea, str. Calea lui Traian, nr. 98.

Angajatorii din judeţul Vâlcea care doresc să participe la acest eveniment trebuie să depună ofertele de locuri de muncă vacante la sediul ALOFM Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, etajul III.

Oferta locurilor de muncă va fi completată și cu locurile de muncă vacante din Uniunea Europeană/Spațiul Economic European.

Informăm persoanele interesate că AJOFM Vâlcea prin rețeaua EURES România oferă mai multe locuri de muncă în străinătate printre care și 800 locuri de muncă (500 de femei și 150 de cupluri) pentru Spania – munca sezonieră – cules căpșuni (pentru aceste locuri de muncă se va organiza o bursa în trimestrul IV 2016).

Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul AJOFM din Rm. Vâlcea, str. Dacia, nr. 8, et. II – III, sau la telefon 0250 735608.


Dumitru Nicu CORNOIU
DIRECTOR EXECUTIV
AJOFM Vâlcea

Citeşte mai departe ...

Locuri de muncă sezonieră pentru recoltarea căpşunilor în Spania

EURES poate oferi asistență și consiliere persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă în UE/SEE

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea prin serviciul de ocupare EURES Romania oferă 800 locuri de muncă vacante în Spania (500 de femei și 150 de cupluri) pentru munca sezonieră în agricultură (sunt solicitate persoane apte pentru munca la câmp, cu vârsta cuprinsa între 18 – 40 ani), pentru recoltarea căpşunilor, campania 2017 (nu se solicită experință).

Durata contractului de munca este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare este 15 februarie 2017. Timpul de lucru este de 6,5 ore pe zi/ 39 ore pe săptămână împărţite în 6 zile, ziua 7 este zi de odihnă care poate să nu coincidă cu duminica. Programul de lucru începe la primele ore ale dimineţii.

Salariul oferit este de 40,15 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile plătibil la două săptămâni prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro asigurare socială.
Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 1,6 euro pe zi.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Vâlcea din strada Dacia, nr. 8, et. II – III, camera 301, tel 0350 419.715, 0250 735608.

DATA ȘI LOCAȚIA BURSEI VOR FI COMUNICATE ULTERIOR.

Dumitru Nicu CORNOIU
DIRECTOR EXECUTIV
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea

Citeşte mai departe ...

KRISTIN, un cunoscut producător de încălțăminte, oferă locuri de muncă în Horezu

KRISTIN, un cunoscut producător de încălțăminte din orașul Săliștea, județul Sibiu, deschide un punct de lucru în orașul Horezu, strada C. Brâncoveanu, nr.47 (fosta Tăbăcărie). De curând au început lucrările de amenajare a spațiului de producție, achiziționarea și montarea utilajelor.

Atelierul de încălțăminte va avea un număr de 40 de angajați, personal calificat și necalificat. Investitorul oferă locuri de muncă în meseriile de cusătoare piese din piele și înlocuitori, operatori mașini de subțiat, egalizat și capsat, croitori ștanțatori piese de încălțăminte, mecanici întreținere mașini de cusut, maiștrii.

Referindu-se la această oportunitate, Primarul orașului Horezu, Sărdărescu Nicolae, ne-a declarat: "Este unul dintre primii investitori care vin la Horezu în mandatul meu. Persoanele interesate de un loc de muncă la această unitate de producție, ne pot contacta, atât pe mine cât și pe viceprimar. Mă adresez horezenilor, în primul rând, dar și persoanelor interesate din localitățile învecinate, pentru a-și depune CV-urile la primărie sau la adresa investitorului (e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ) în vederea susținerii interviului pentru angajare. Așa cum am promis în campania electorală, atragerea de investitori și crearea de locuri de muncă, sunt obiective permanent în atenția mea. Având locuri de muncă, cetățenii orașului Horezu și bugetul local vor beneficia de noi surse de venituri."

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS