Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 Bonus

Menu
Autentificare

Autentificare

Cautare

Locuri de muncă sezonieră în AGRICULTURĂ - PORTUGALIA

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă prin serviciul de ocupare EURES Romania oferă 400 locuri de muncă vacante în Portugalia pentru munca sezonieră în agricultură (sunt solicitate persoane apte pentru muncă fizică, femei şi bărbaţi, cu vârsta cuprinsă între 18–50 ani), pentru recoltarea zmeurei, campania 2016. 
 
Selecţia va avea loc în prima jumătate a lunii ianuarie 2016.
 
Durata contractului de munca este de 2 până la 3 luni, full time, 40 de ore/saptamana. Există posibilitatea în timpul campaniei, în funcţie de producţie de a efectua ore suplimentare. Contractul incepe în februarie / martie 2016 până în mai / iunie 2016.
 
Salariu: Salariul de bazã lunar (săptămâna de lucru 40 orã, 5 zile lucrãtoare pe sãptãmânã): 505 - 724.94 Euro/brut/lună; Salariu lunar cu ore suplimentare (48 de ore săptămâna de lucru, 6 zile lucrãtoare pe sãptãmânã): 842.02 - 1192.02 Euro/brut/lună.
 
Alte beneficii: Contractul este de cel puțin 2 luni, începând în februarie / martie 2016 până în mai / iunie 2016, cu posibilitatea de integrare permanentă în cadrul companiei; cazarea este oferită de angajator, cu un cost de 1 € / zi; angajatorul oferă plată în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii); angajatorul asigură cãlãtoria înapoi în ţară, în cazul în care angajatul rãmâne pânã la sfârșitul campaniei (data urmeazã sã fie stabilită în cursul lunii mai).
Limba straină: De preferinţă limba engleză/ spaniolă - cunoştinţe de bază (dar nu este obligatoriu).
 
Pentru înregistrarea în baza de date, aplicanţii vor depune la compartimentul EURES al AJOFM Vâlcea, următoarele acte: copie CI /BI; CV model EUROPASS în limba română; cazier judiciar cu perioadă de valabilitate de minim 6 luni; adeverinţă medicală cu menţinunea “apt pentru muncă”.
 
Pentru informaţii suplimentare, persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Vâlcea din strada Dacia, nr. 8, et. II – III, tel 0350 419.715, 0250 735608, precum şi pe site-ul: www.eures.anofm.ro
 
Citeşte mai departe ...

Sistemul StartPrepaid – sistem informatic funcțional la nivelul întregii țării

În data de 20 octombrie 2015, la sediul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă  din București, a avut loc testarea sistemului informatic StartPrepaid, la care au participat reprezentanți ai Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, ai partenerului național Soft Business Union, dezvoltatorul sistemului informatic StartPrepaid și dezvoltatorii sistemului informatic Card2.
 
Interconectarea celor două sisteme informatice facilitează procesul de înregistrare a persoanelor în căutarea unui loc de muncă.
 
În prezent, sistemul informatic StartPrepaid este funcțional la nivelul întregii țării, în unitățile desemnate pentru prelucrarea datelor persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Sistemul va asigura mijloacele electronice necesare pentru emiterea, înregistrarea, stocarea, gestionarea și raportarea informațiilor referitoare la plata indemnizațiilor de șomaj către beneficiarii acestora.
 
În perioada următoare, toate unitățile teritoriale  vor dispune de scannere necesare funcționării sistemului informatic, în vederea transmiterii copiilor electronice ale actelor de identitate către entitățile din sistemul bancar, emițătoare de carduri.
 
Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă împreună cu SC Soft Business Union SRL derulează, începând cu data de 06.01.2014, proiectul “Acțiunea: Prepaid! - Soluție de reformare și modernizare a serviciilor SPO prin implementarea unui sistem modern de plată a  indemnizației de șomaj” cofinanțat din FONDUL SOCIAL EUROPEAN, prin Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 ” Investește în oameni” și se înscrie pe Axa prioritară 4 “Modernizarea Serviciului Public de Ocupare” Domeniul Major de Intervenție 4.1-„Întărirea capacității SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare”.
Citeşte mai departe ...

Titlul Proiectului: SOPIM – Servicii de ocupare pentru o piata inclusiva a muncii

Nr.de identificare proiect: POSDRU/180/4.1/S/154577
 
Solicitant: Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta
Partener 1: Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Valcea
Partener 2: Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov
Partener 3: Fundatia Universitara “Black Sea Foundation”
Partener 4 : Universita’ Dei SAPORI SCARL;
Partener 5 : Provincia Di Perugia
 
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Valcea, in calitate de partener 1, implementeaza incepand cu data de 01.03.2015 proiectul cu titlul “SOPIM – Servicii de ocupare pentru o piata inclusiva a muncii”.
 
Proiectul se va derula pe o perioada de 10 luni si este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial  Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara:4 “Modernizarea Serviciului Public de Ocupare”, Domeniul major de interventie :4.1 Intarirea capacitatii SPO pentru furnizarea serviciilor de ocupare.
 
Valoarea totala eligibila a proiectului este de 4.624.311,75 lei, din care 3.468.233,81 lei o reprezinta contributia comunitara.
 
Obiectivul general al proiectului: este de a imbunătăţi şi diversifica tipurile de servicii furnizate de catre AJOFM-urile partenere, cu o atenție sporită acordată clienţilor apartinand grupurilor vulnerabile, cu risc crescut de marginalizare pe piata muncii si de excluziune sociala. Aceasta presupune identificarea si dezvoltarea de mecanisme si instrumente care sa sprijine integrarea pe piata muncii, inteleasa ca ocupare, mentinere si egalitate de sanse pentru persoanele vulnerabile. 
 
Obiectivele specifice ale proiectului sunt: 
1. Analiza problemelor specifice cu care se confrunta grupurile vulnerabile in integrarea pe piata muncii si a bunelor practici internationale implementate in domeniul masurilor active de ocupare dedicate acestora; 
2. Dezvoltarea şi implementarea de acţiuni transnaţionale inovatoare din sfera masurilor active de ocupare, cu o atentie deosebita acordata clientilor apartinand grupurilor vulnerabile si şomerilor cu dificultăţi de integrare/reintegrare pe piaţa muncii; 
3.Elaborarea si dezvoltarea sistemelor de monitorizare şi de evaluare a impactului net al măsurilor active de ocupare la nivelul masurilor active de ocupare implementate in cadrul proiectului. 
 
Proiectul contribuie la realizarea obiectivelor axe 4, deoarece atingerea obiectivelor sale va creste capacitatea AJOFM-urilor partenere de a oferi o gama mai larga de servicii de stimulare a ocuparii, cu o calitate si eficienta crescute, prin facilitarea unei abordari mai personalizate a relatiei cu clientii, prin sprijinirea acestora in procesul de autoevaluare, evaluare si certificare a competentelor detinute si necesare pentru ocuparea unui loc de munca si prin oferirea de cursuri de formare relevante in plan local.
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS