Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 Bonus

Menu
Autentificare

Autentificare

Cautare

Cardul Profesional European 2 - un sistem integrat la nivel national

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, în vederea creşterii gradului de satisfacere a cerinţelor clienţilor (şomeri, angajatori, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă), aplică planuri de acţiune individualizate pentru solicitanţii de locuri de muncă, precum şi creşterea nivelului competenţelor profesionale ale personalului implicat în furnizarea acestor servicii.

În acest context, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a iniţiat împreună cu partenerul său, Soft Business SRL, proiectul naţional „Cardul Profesional European 2 – instrument inovativ de modernizare şi eficientizare a activităţii SPO”.

Cardul Profesional European este un instrument modern destinat persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă conceput pentru a scurta calea şi a reduce timpul necesar accesării serviciilor oferite de Serviciul Public de Ocupare, aflat el însuşi într-un proces de modernizare. Cardul Profesional European este totodată şi un instrument util funcţionarului din cadrul Serviciului Public de Ocupare, facilitând utilizarea optimă a resurselor şi micşorând timpii de procesare a informaţiei.

Elementul de noutate al acestui proiect îl constituie integrarea de noi funcţionalităţi, precum şi deschiderea de noi centre pentru emiterea de carduri.

Prin noile funcţii integrate, Cardul Profesional European va asigura creşterea calităţii serviciilor de informare şi orientare în carieră şi a celor de mediere a muncii oferite persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, asigurându-se astfel atât îmbunătăţirea performanţelor, cât şi dezvoltarea unor servicii personalizate mai bune de asistenţă pentru beneficiarii Serviciului Public de Ocupare.

Date de contact: Adrian Dragomir – Manager de proiect
Tel.: +4 021 303.98.31; Fax: +4 021.303.98.38
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
www.card-profesional2.anofm.ro

Citeşte mai departe ...

7 valceni vor pleca sa munceasca in Danemarca

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă a organizat în data de 24 februarie 2015, la Râmnicu Vâlcea, Bursa locurilor de muncă sezoniere în sectorul agricol din Danemarca. Au fost oferite 50 de locuri de muncă pentru regiunea de Vest a ţării, de către firma GREENPEAS pentru recoltat mazăre.

Rezultatele Bursei sunt următoarele:

TOTAL:
- invitaţi = 87
- participanţi = 44
- admişi = 27
- rezerve = 11
- respinşi = 6

Pentru JUDEŢUL VÂLCEA:
- invitaţi = 21
- participanţi = 13
- admişi = 7
- rezerve = 6
- respinşi = 0

Nicolae Gabriel ALBINARU
DIRECTOR EXECUTIV
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea

Citeşte mai departe ...

21 de valceni la cules de mazare, pentru firma GREEN PEAS din Danemarca

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă va organiza marți, 24 februarie 2015, la Centrul Regional de Formare Profesională a Adulţilor din Râmnicu Vâlcea, bd. Calea lui Traian, nr 98, începând cu orele 9.00, Bursa locurilor de muncă sezoniere în sectorul agricol – cules mazăre pentru firma GREEN PEAS din Danemarca.

Facem precizarea că pentru a aplica la cules mazăre, candidaţii au trimis un CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poză inclusă, pe adresa de email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Preselecţia persoanelor care au aplicat s-a făcut de către angajator, iar invitarea la selecţie a persoanelor preselectate s-a făcut în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea. Din judeţul Vâlcea au fost preselectaţi de către angajator 21 persoane.

Reamintim oferta angajatorului :
- număr locuri – 50;
- vârstă minimă – 18 ani
- plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată (la kilogram)
- muncă fizică grea, indiferent de climă
- experiența în munca agricolă în străinătate constituie un avantaj;
- taxa de cazare - 8 euro/zi; pentru culegătorii de mazăre

Nicolae Gabriel ALBINARU
DIRECTOR EXECUTIV
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea

Material întocmit de Liviu Cochirlea-consilier EURES

Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS