Дървен материал от www.emsien3.com

The best bookmaker bet365

Best bookmaker bet365 Bonus

Menu
Autentificare

Autentificare

Cautare

KRISTIN, un cunoscut producător de încălțăminte, oferă locuri de muncă în Horezu

KRISTIN, un cunoscut producător de încălțăminte din orașul Săliștea, județul Sibiu, deschide un punct de lucru în orașul Horezu, strada C. Brâncoveanu, nr.47 (fosta Tăbăcărie). De curând au început lucrările de amenajare a spațiului de producție, achiziționarea și montarea utilajelor.

Atelierul de încălțăminte va avea un număr de 40 de angajați, personal calificat și necalificat. Investitorul oferă locuri de muncă în meseriile de cusătoare piese din piele și înlocuitori, operatori mașini de subțiat, egalizat și capsat, croitori ștanțatori piese de încălțăminte, mecanici întreținere mașini de cusut, maiștrii.

Referindu-se la această oportunitate, Primarul orașului Horezu, Sărdărescu Nicolae, ne-a declarat: "Este unul dintre primii investitori care vin la Horezu în mandatul meu. Persoanele interesate de un loc de muncă la această unitate de producție, ne pot contacta, atât pe mine cât și pe viceprimar. Mă adresez horezenilor, în primul rând, dar și persoanelor interesate din localitățile învecinate, pentru a-și depune CV-urile la primărie sau la adresa investitorului (e-mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. ) în vederea susținerii interviului pentru angajare. Așa cum am promis în campania electorală, atragerea de investitori și crearea de locuri de muncă, sunt obiective permanent în atenția mea. Având locuri de muncă, cetățenii orașului Horezu și bugetul local vor beneficia de noi surse de venituri."

Citeşte mai departe ...

34 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, disponibile în hotelurile din Germnaia

Locuri de muncă prin intermediul Reţelei EURES pentru persoanele calificate în domeniul hotelier – gastronomic care doresc să lucreze în Germania

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea dispune, prin intermediul Reţelei EURES, de 34 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic (ospătar – 22 de posturi, barman – 2 posturi, bucătar/commis de cuisine/bucătar grill – 8 posturi și recepționer – 2 posturi), care doresc să desfășoare o activitate sezonieră în Germania, oferite de Hotel Marriott Frankfurt și Block House, pentru ocuparea cărora se va organiza selecţie la Brașov în data de 08 septembrie 2016.

Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și bucătar/commis de cuisine/ bucătar grill sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată și/sau experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe bune de limba germană și engleză (nivel A2 - B1). Pentru posturile de recepționer, candidații trebuie să aibă calificare profesională încheiată și/sau experienţă în domeniu, să cunoască sistemul de rezervare OPERA și să aibă cunoștinţe de limba germană și engleză, nivel C1- C2.

Angajarea se face pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 1500 - 2206 euro brut/lună, ȋn funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de ospătar și barman și de 1500 - 2054 euro brut/lună, ȋn funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine/bucătar grill și recepționer.

Hotel Marriott Frankfurt asigură cazare și masă (doar ȋn timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigură cazare ȋn primele 6 luni și masă pe toată perioada contractului de muncă (doar ȋn timpul programului de lucru).
Persoanele cu domiciliul în județul Vâlcea, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenției Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Vâlcea, strada Dacia, nr.8, etaj III, cam. 301,telefon 0350 419,715, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în străinătate și pentru a primi invitaţie de participare la selecţie. Înregistrarea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente:
- cerere tip (se completează la sediul Agenţiei de Ocupare a Forţei de Muncă);
- copie act de identitate sau pașaport (valabilitate minim 6 luni);
- C.V model Europass (cu fotografie) în limba germană (Lebenslauf);
- adeverinţă de la medicul de familie, cu menţiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă”.

Dumitru Nicu CORNOIU
DIRECTOR EXECUTIV
AJOFM Vâlcea

Citeşte mai departe ...

Bursa Forţei de Muncă din 12 august 2016, organizată la Râmnicu Vâlcea - Rezultate parțiale

Inițial, la cererea peiței muncii, s-a dorit organizarea unei burse pentru domeniile: confecții încalțminte, producție mobilă, tipografIe și servicii turism.
 
Întrucât în ultimele două săptămâni au fost numeroase solicitări din partea angajatorilor și cu alte domenii de activitate, s-a decis organizarea unei Burse generale a forței de muncă în ziua de vineri, 12.08.2016, în incinta Centrului Regional de Formare Profesională a Adulților din Râmnicu Vâlcea, strada Calea lui Traian, nr. 98. Au participat 47 angajatori care au oferit 945 locuri de muncă vacante.
 
Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au avut la dispoziție o ofertă diversificată de locuri de muncă vacante în principalele domenii de activitate vizate de angajatori au fost: industria textilă (confecţioneri textile, operatori confecţioneri, confecţioneri–asamblori, cusători piele, croitori), construcţii (ingineri constructori, dulgheri, zidari, fierari betoniști, finisori, tâmplari, instalatori, muncitori necalificaţi), alimentaţie publică (ospătari, bucătari, lucrători bucătărie, barmani, muncitori necalificaţi în restaurante), prestări servicii (șoferi, electricieni, lăcătuși mecanici,  coafori, frizeri, cosmeticieni, agenți vânzări, patiseri, cofetari, operatori comerciali, vânzători, etc.), turism (personal hotelier, recepţioneri, cameriste, maseuri, asistenţi medicali BFT, etc.). 
 
Pentru persoanele cu studii superioare au fost oferite 22 de locuri de muncă, majoritatea pentru ingineri în diferite specializări.
 
În decurs de o lună , angajatorii ne vor comunica deciziile cu privire la ocuparea locurilor de muncă urmând să dăm publicității rezultatele finale ale bursei în data de 12.09.2016.
 
De asemenea, AJOFM Vâlcea şi-a prezentat serviciile gratuite oferite prin compartimentele: EURES, formare profesională, informare şi consiliere în carieră, relaţii cu angajatorii.
 
"Prin intermediul acestui eveniment, AJOFM Vâlcea şi-a propus să accelereze procesul de mediere dintre solicitanţii de loc de muncă şi angajatori, precum şi de a aduce în atenţia celor interesaţi informaţii relevante legate de tendinţele de pe piaţa muncii, oportunităţile de ocupare şi formare profesională specifice judeţului Vâlcea. Următoarea bursă pentru absolvenți va avea loc în data de 20 octombrie 2016", ne-a informat Directorul Executiv al AJOFM Vâlcea, Dumitru Nicu Cornoiu.
Citeşte mai departe ...
Abonează-te la acest feed RSS