Bicaz Kayak Fest 2018 – Eveniment sportiv dedicat comunităţii caiaciste din România

Bucurie în Mișcare Râmnicu Vâlcea
03/05/2018
Ceremonie de înmânare a Medaliilor Aniversare ”Ziua Imnului Naţional” organizată la Râmnicu Vâlcea
06/05/2018

Îţi place apa, aerul proaspăt de munte şi mişcarea?

Dacă răspunsul este DA trebuie să fii prezent pe 26 şi 27 Mai 2018 la a IV-a ediţie a Bicaz Kayak Fest, eveniment care îi reuneşte pe toţi iubitorii de ambarcaţiuni uşoare din România!

Astfel sunteți aşteptați în Portul turistic Bicaz pe malul lacului Izvorul Muntelui (Bicaz) de la poalele masivului Ceahlău din judeţul Neamţ, pentru a vedea privelişti minunate, a întâlni  localnici ospitalieri, pentru a gusta mâncarea tradiţională moldovenească şi pentru a participa pe apă cu un caiac sau o canoe la concursurile organizate pentru toată lumea, indiferent de vârstă!

Sâmbătă, 26 Mai 2018, poţi să participi la un maraton de 40 de kilometri, sau la un semi-maraton de 20 kilometri, iar seara te vei distra cu cei mai faini oameni la petrecerea organizată.

Duminică, 27 Mai 2018,  te aşteaptă alte 2 concursuri: unul de sprint cu plecare de la Barajul Bicaz până în dreptul Portului turistic Bicaz şi al doilea de eskimo-rolling, tehnica de a roti caiacul răsturnat.

Nimeni nu ar trebui să lipsească nici anul acesta de la Bicaz Kayak Fest deoarece premiile puse în joc la tombolă sunt însemnate, marele premiu fiind un CAIAC în valoare de 1000 de euro.

Bicaz Kayak Fest este organizat de Primăria Bicaz în parteneriat cu Asociaţia Holismed şi urmăreşte promovarea sănătăţii prin mişcare, încurajarea şi dezvoltarea comunităţii caiaciste din România prin adunarea  într-o competiţie sportivă deschisă a iubitorilor amatori şi profesionişti de caiac, canoe şi alte ambarcaţiuni fără motor din ţară şi străinătate.

Sunteți aşteptați în weekendul de Rusalli să padelaţi şi să vă consumaţi energia pe apă, într-un cadru natural impresionant la Bicaz Kayak Fest 2018!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.