Femeie de 76 ani, din Băbeni, violată în propria casă

Râmnicu Vâlcea: Incendiu pe strada Someș – populația din zonă a fost avertizată prin Ro Alert
03/05/2019
Restricții temporare de circulație pe DN 7, la Milcoiu, Blidari, Bujoreni și Robești
04/05/2019

În noaptea de 1 spre 2 mai 2019, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băbeni au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie de 76 ani, din Băbeni, ar fi fost violată de un bărbat necunoscut care ar fi pătruns în interiorul locuinței sale, iar prin constrângere ar fi întreținut relații sexuale cu aceasta.

În timpul efectuării cercetării la fața locului polițiștii au mai fost sesizați de o altă femeie de 51 de ani, din Mihăești, cu privire la faptul că a fost victima unei tentative de viol, fapte comise de un bărbat cu aceleași semnalmente descrise de prima victimă, fără ca actul sexual să se producă din cauza opunerii fizice a acesteia.

Polițiștii au procedat la efectuare de verificări, căutări și scotociri, iar în baza informaţiilor obținute au reușit să identifice un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptelor.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol și tentativă de viol în care se efectuează cercetări sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 3 mai 2019, urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.