Vâlcenii sunt așteptați pentru înscrieri la concursul de mountain biking „Pedală în Bănie“

Alegeri Europarlamentare 2019 – rezultate finale înregistrate în Vâlcea
27/05/2019
Teatrul Municipal ARIEL Râmnicu Vâlcea participă la Festivalul Copiilor – Anima-Ție și la Festivalul Internațional de Teatru Babel F.A.S.T.
28/05/2019

Concursul de mountain biking (MTB) „Pedală în Bănie“, ediția 2019, care se va desfășura la Craiova, în data de 8 iunie, a depășit pragul de 200 de concurenți înscriși, fie la cursa Race, de 24 de kilometri, fie la cursa Maraton, de 47 km. Înregistrarea online – varianta cea mai comodă și cea mai convenabilă – rămâne la dispoziția tuturor celor interesați să intre în competiție până la data de 3 iunie.

„Ne bucurăm să putem anunța că miercuri seara am atins borna de 200 de concurenți înscriși la «Pedală în Bănie» 2019. Vom avea, așadar, o participare cel puțin la fel de bogată ca la prima ediție și, încă o dată, va exista concurență serioasă pe cele două trasee.

Totodată, ne face plăcere să vedem cum se extind ecourile acestui eveniment în țară, pentru că avem competitori nu doar din toate cele 5 județe ale Olteniei, ci și din alte zone, precum Argeș, București, Alba ori Vrancea. Mai mult, ne-au anunțat intenția lor de a concura și sportivi din afara granițelor.“ –  Răzvan Catană, președintele A. S. „Ride Racing Team Ciclism“ Craiova.

Pașii care trebuie urmați pentru intrarea în competiție sunt detaliați pe pagina oficială de Facebook „Pedală în Bănie“. De asemenea, pe pagina de Facebook a evenimentului „Pedală în Bănie – Concurs MTB“ a fost introdus butonul de bilete (Tickets), care direcționează vizitatorii direct către formularul pentru înregistrarea online.

După data de 3 iunie, înscrieri în concurs se vor mai putea face la sediul Asociației Sportive „Ride Racing Team Ciclism“ (Craiova, str. Sărarilor, nr. 19) sau în ziua și la locul de desfășurare a competiției – 8 iunie 2019, începând cu ora 8:00, la Sala Polivalentă Craiova.  

„Le mulțumim tuturor celor care înțeleg importanța înscrierii timpurii, prin varianta online, și îi asigurăm că, în acest mod, contribuie și ei la o mai bună organizare a concursului. Faptul că avem cât mai devreme o estimare mai apropiată de realitate a acestor cifre ne permite să ne dimensionăm corect eforturile în pregătirea unor materiale precum numerele de concurs, pachetele de start, medaliile de participare și să gestionăm mai bine timpul pentru celelalte activități, în special pentru inspectarea, amenajarea și marcarea traseelor.

De asemenea, le mulțumim partenerilor noștri și tuturor celor care ne ajută în mediatizarea competiției, pentru că, în felul acesta, toți își aduc contribuția la promovarea pe plan local a unui sport deosebit, care se desfășoară în respect față de natură.“ – Răzvan Catană.

Până în prezent, în competiția „Pedală în Bănie“ – ediția 2019 s-au înscris peste 200 de sportivi, dintre care 129 vor concura la cursa Race, iar 74 la cursa Maraton.

„Dorim să-i anunțăm pe competitori că, în măsura în care vremea se va menține prietenoasă, duminică, 26 mai, va fi organizată și prima tură de recunoaștere pentru cursa Maraton. Îi așteptăm pe toți cei interesați să participe și să cunoască mai bine traseul de 47 de kilometri, întâlnirea fiind programată la ora 10:30, în fața Stadionului «Ion Oblemenco». Atenție: circuitul va fi parcurs în ritm lejer, ceea ce înseamnă că durata turei de recunoaștere va fi mai mare, deci îi sfătuim pe cei care se prezintă să își aducă provizii suficiente, în special pentru a-și asigura hidratarea.“ – Răzvan Catană.

Concursul de MTB „Pedală în Bănie“, deschis cicliștilor profesioniști și amatori deopotrivă, este organizat de Asociația Sportivă „Ride Racing Team Ciclism“, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, Asociația Clubul Sportiv „Dau Pedală“ și JCI Craiova.

Desfășurarea ediției din acest an este susținută de sponsorii: RideShop.ro, Sprint Sports, Decathlon, CEZ Vânzare, Merida Bikes, Restaurant Hanul Doctorului, Taifi Consulting, Top Gel, Terra Bisco cu 4×4 Biscuiți de Teren, MSI Premium Cars, Ursus Breweries, B-life Botanicals, 3D Ideal Art, Catwalk Salon, Rodali Cargo, Farmaplant, ATM Truck Service.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.