Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea mulțumește publicului pentru că urmărește spectacolele online

Trei persoane cu adeverințe de salariat false, depistate de polițiștii din Milcoiu
04/05/2020
Profesor în Online – încep înscrierile pentru faza națională
04/05/2020
În contextul pandemiei de COVID-19 au fost anulate spectacole și evenimente artistice organizate de Teatrul Municipal ARIEL Râmnicu Vâlcea la Cinematograful „Geo Saizescu”

Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea mulțumește publicului pentru că urmărește constant spectacolele online pe pagina de facebook, pe site-ul oficial și pe youtube

În 20 de ani, Teatrul Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea a stabilit propriul raport cu socitatea în care trăim, dar posibilitatea de a vorbi despre viață, așa cum o vedem la început de veac și mileniu, cu zguduiri și distrugeri și cu speranță deopotrivă se prezintă altfel acum și livrează într-o manieră diferită arta sa și viziunea asupra lumii, împreună cu echipa de actori și de regizori, acompaniați de scenograf, light designer, sound deginer, compozitor etc.

Publicul e personajul principal în teatru și trebuie să ne gândim la el. Publicul trebuie să știe că nu l-am uitat nicio clipă. Noi, oamenii de teatru trebuie să vorbim de teatru ca artă, dar meseria noastră e legată de colectivitate, de comunitate, de cetate, de aceea e nevoie să fim sensibili la raportul dintre arta noastră și spectatorii aflați mereu în așteptare.

În contextul epidemiologic cauzat de coronavirus, începând cu 22 martie 2020, Teatrul „Ariel” a oferit publicului o serie de spectacole online pe pagina de facebook, pe site-ul oficial și pe youtube.

Teatrul Municipal „Ariel” mulțumește publicului că urmărește constant spectacolele online, dovada fiind reprezentată de vizualizările existente pe pagina de facebook, pe site-ul oficial și pe youtube.

Spectacolele au fost vizionate cu interes de o medie cuprinsă între 3000 și aproape 6000 de spectatori, astfel că echipa teatrului face o reverență în fața publicului numeros care i-a fost alături în toată această perioadă. VĂ MULȚUMIM!

Următoarea reprezentație online – programată duminică, 10 mai a.c., la ora 18:00 – este „Lăpușneanul” după Macarie, Azarie, Ureche, Negruzzi şi scene de Dan Micu, regia artistică Doina Migleczi.

„Alexandru Lăpușneanul” reprezintă o operă literară ce este inclusă în programa școlară la limba și literatura română, astfel că de această dată Teatrul Municipal „Ariel” vine în întâmpinarea elevilor, iar textul devine mult mai accesibil și mai ușor de înțeles, în vederea susținerii viitoarelor examene.

Tot ce trebuie să faceți este să accesați pagina de facebook și site-ul oficial:

https://www.facebook.com/teatrul.ariel/

http://www.arieltheatre.ro/

Spectacolele sunt disponibile și pot fi vizionate la orice oră pe youtube.

Vizionare plăcută… în continuare!

Cu aleasă prețuire,
Echipa Teatrului Municipal „Ariel” Râmnicu Vâlcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.