Președintele CJ Vâlcea, Constantin Rădulescu: nu avem bani alocați din partea Guvernului pentru cheltuielile cu cazarea și hrana angajaților DGASPC

Restricții de circulație pe Valea Oltului, la Câineni, în perioada 17 iulie – 30 septembrie 2020
15/07/2020
COVID-19 în România la data de 15 iulie 2020 – de la începutul pandemiei în Vâlcea au fost confirmate172 de cazuri
15/07/2020

Din păcate, la ora actuală, nu avem nicio reglementare clară și nici bani alocați, din partea Guvernului, pentru cheltuielile cu cazarea și hrana angajaților DGASPC Vâlcea.

Din cauza faptului că se întârzie să se ia o decizie în acest sens, am hotărât să convoc, de îndată, o ședință extraordinară de Consiliu Județean pentru a rezolva această problemă. Vom aloca, din bugetul propriu al județului, fonduri pentru acoperirea cheltuielilor cu hrana salariaților izolați preventiv la locul de muncă. Să fie foarte clar: nu îi lăsăm pe oameni la greu!

De altfel, noi am mai avut o ședință de Consiliu Județean în care am aprobat alocarea sumei de 544.000 lei, pentru decontarea cheltuielilor cu alocația de hrană și indemnizația de cazare pentru personalul din serviciile sociale publice și private, aflat în izolare preventivă la locul de muncă.

Totodată, numai în luna iulie, am deschis credite bugetare pentru bunuri și servicii în valoare de 1.000.000 lei, din care se pot achiziționa și materiale sanitare, materiale de protecție, dezinfectanți etc.

Constantin Rădulescu,
Președinte Consiliul Județean Vâlcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.