DGA Vâlcea: Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Ordine Publică

Polițiștii rutieri din Râmnicu Vâlcea au desfășurat o activitate de informare a copiilor
21/08/2021
Iată 3 activități noi pe care poți să le încerci dacă îți dorești o schimbare
26/08/2021

În contextul Campaniei de promovare a integrității „M.A.I. etic, M.A.I. integru!”, în perioada 16 – 20 august 2021, polițiștii anticorupție din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vâlcea au desfășurat, pe raza unor localități din județul Vâlcea, activități preventive, destinate atât cetățenilor, cât și polițiștilor de ordine publică, sub denumirea „Săptămâna acțiunilor de prevenire a corupției în domeniul Ordine publică”.

Ofițerii DGA – SJA Vâlcea, împreună cu lucrători de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, au distribuit materiale cu caracter preventiv în localitățile: în data de 16 august în municipiul Drăgășani; în data de 17 august în Călimănești – Căciulata; în data de 19 august în Ocnele-Mari (inclusiv în salina din localitate) și în Băile Govora; în data de 20 august în Băile Olănești.

Cu această ocazie, ofițerii DGA – SJA Vâlcea și lucrătorii de poliție din cadrul I.P.J. Vâlcea au interacționat cu cetățenii, transmițându-le materiale de informare/prevenire adaptate domeniului de activitate vizat, cu mesajul „Ordinea publică și integritatea fac echipă bună!”.

Această activitate a avut ca scop informarea unui public cât mai larg, pe fondul prezenței mari a persoanelor în stațiunile turistice Vâlcene, cu privire la competența Direcției Generale Anticorupție, popularizarea Call center-ului anticorupție 0.800.806.806, consecințele implicării în fapte de corupție și încurajarea semnalării acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.