”WHO’S WHO sau Minciuna nu are picioare atât de lungi” la Teatrul Anton Pann

Vâlcea Forest Run 2021 în Pădurea Valea Bujoreanca
08/09/2021
Lucrări de reabilitare a căii pietonale pe podul de cale ferată din Ostroveni
10/09/2021

”WHO’S WHO sau Minciuna nu are picioare atât de lungi” deschide noua stagiune a Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, 9 și 10 septembrie 2021, ora 19.00, în Sala Mare

Începe o nouă stagiune la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea!

În deschiderea stagiunii, iubitorii de teatru sunt invitați joi, 9 septembrie și vineri, 10 septembrie 2021, începând cu ora 19.00, la spectacolul ”WHO’S WHO sau Minciuna nu are picioare atât de lungi” o comedie celebră care s-a jucat pe Broadway timp de 30 de ani la rând.

În România, piesa a fost tradusă si pusă în scenă de regretatul Florian Pittis la Teatrul Bulandra în anul 1995, cu Mihai Constantin, Ștefan Bănică jr., Manuela Ciucur și Daniela Nane în distribuție. La invitația managerului Octavian Costin, spumoasa comedie ajunge si pe scena Teatrului Anton Pann din Râmnicu Vâlcea, în regia cunoscutei actrițe Daniela Nane.

”Mai țineți minte cum era lumea înainte de epoca internetului? Cum ne descurcam fără telefoane mobile, google și monedă unică?”

”WHO’S WHO sau Minciuna nu are picioare atât de lungi” de KEITH Waterhouse & Willis Hall este o comedie de zile mari. Ea spune povestea a doi soți care pleacă în weekend cu amantele la mare, în extrasezon. Domnul White spune întotdeauna ”adevărul”, domnul Black minte întotdeauna, dar amândoi vor fi descoperiți și nimic nu-i va putea ajuta  să scape de fatidica întâlnire cu soția.

Irina Schrotter este una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România si se alătură echipei în realizarea  acestui spectacol reinterpretând anii ’60 pentru ținutele minunaților actori ai Teatrului Anton Pann.

Gelu Rîșca este cunoscut publicului vâlcean pentru decorul spectacolului pentru copii ”Mașinuța cu povești. Pentru ”WHO’S WHO sau Minciuna nu are picioare atât de lungi” el îmbracă scena cu un decor de interior care sugerează un hotel de lux de pe riviera britanică, în extrasezon.

Daniela Nane este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România, licențiată UNATC în 1995 la clasa profesorilor Mircea Albulescu și Cătălin Naum. După cele două premii le interpretare pentru debutul din spectacolul ”Patul lui Procust” în regia remarcabilei Cătălina Buzoianu, este invitată sa facă parte din trupa unuia dintre cele mai renumite teatre din România, Teatrul Bulandra. Are o carieră artistică solidă, cu roluri diverse și complexe, jucând în peste 50 de spectacole de teatru și filme de lung metraj și de televiziune, lucrând cu mulți regizori importanți. Spectacolul pus în scenă la Teatrul Anton Pann din Râmnicu Vâlcea este punctul său de deschidere în regia de teatru.

În deschiderea stagiunii 2021-2022 vă invităm la o nouă producție care poartă semnătura cunoscutei actrițe Daniela Nane. Premiera spectacolului ”WHO’S WHO sau Minciuna nu are picioare atât de lungi” de NEITH Water house & Willi Hall va avea loc pe 9 si 10 septembrie 2021, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Anton Pan si îi va avea în distribuție pe: Andrei Cătălin – Dl. Black; Ko stas Mâncu-i Dl. White; Réka Szász–   Joanna și  Denisse Moise – Helen. Scenografia – Gelu Rîșca; Regia tehnică – Vasile Marinoiu; Regia  Daniela Nane; Durata: 2h20′ cu pauză.

Poftiți la teatru!

Daniela Ștefănescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.