Bike Fest 2017 Damila Măciuca, a animat Valea Cernei

Copiii și tinerii din România merită în școli și licee profesioniști în educație!
02/05/2017
Primarul Mircia Gutău a inaugurat aleea de legătură dintre străzile Știrbei Vodă și Aranghel din Râmnicu Vâlcea
03/05/2017

Ajuns la cea de-a VI-a ediție, tradiționalul concurs de ciclism din localitatea Măciuca este organizat de Damila și Fundația Dumitru Drăghicescu împreună cu Federația Română de Ciclism, sub numele Bike Fest 2017 Damila Măciuca. Concursul a adus laolaltă peste 150 de iubitori ai acestui sport, amatori sau profesioniști, uniți de dorința de a petrece 1 mai într-un mod plăcut, în cadrul unei comunități primitoare și active: comunitatea locală din comuna Măciuca, jud. Vâlcea. Participarea la concursul de ciclism nu a implicat nicio taxă de participare.

Participanții au ales între două curse: cursa de 40 de km, desfașurată pe traseul Măciuca – Giulești – Oteteleșiu – Bălcești – Oteteleșiu – Valea Mare – Măciuca și cursa de 24 de km, pe traseul Măciuca – Giulești – Valea Mare – Măciuca.

Fiecare din cei prezenți la linia de start a primit un kit de concurs constând în tricou, număr de concurs, cip de cronometrare, precum și diferite produse oferite de sponsorii Weber, Bramac, Boromir și Forest Retreat & Spa. Tuturor celor care au reușit să treacă linia de sosire, le-a fost acordată medalia de finisher.

Câștigătorii sunt:

Cursa 40 km
Locul 1: Enache Dorin Marcel – timp: 01:01:00.567
Locul 2: Marin Cristian – timp: 01:01:00.570
Locul 3: Bonteanu Ionel Eusebio – timp: 01:01:00.573

Cursa 24 km
Locul 1: Giulescu Ștefan-Doris – timp: 00:46:11.573
Locul 2: Enache Stelian – timp: 00:46:15.287
Locul 3: Nițu George Cristian – timp: 00:47:41.350

Au mai fost premiați pentru curajul lor:
– Matican Theodor, paralimpic, 00:51:15.793
– Florina Teodorescu, viitoare mamică, gravidă în 4 luni
– Puican Tudor, cel mai tânăr participant, 7 ani.

Evenimentul Bike Fest Maciuca 2017 face parte din campania aniversară Damila 25, campanie care marchează 25 de ani de activitate Damila și are ca scop implicarea activă în viața comunității locale.

Alte acțiuni din campania aniversară Damila 25 ce urmează să se realizeze sunt: renovarea unei secții din cadrul Spitalului de Obstetrică Ginecologie Râmnicu Vâlcea, susținerea sărbătorilor locale tradiționale Zilele Râmnicului, Ziua localității Măciuca și Cocoșul de Hurez.

“Mulțumesc participanților, celor care astăzi au călătorit kilometri mulți până la Măciuca (județul Vâlcea) pentru a face parte dintr-un proiect sportiv, pentru o generație mai bună, mai calmă, mai toleranta, mai înțeleaptă, mai dreaptă, mai frumoasă, mai iubitoare! Am prețuit fiecare zâmbet, fiecare speranță, fiecare efort! Nu am acest privilegiu în fiecare zi! Competiția pentru curaj a fost preferata mea. Proba a fost caștigată de un tânăr paralimpic, urmat de o viitoare mămică, însărcinată în patru luni și de un copil ambițios de numai
7 ani. Toți au participat la cursa de 24 km.

Au fost emoții, trăiri sincere, ale unor oameni buni, iubitori de sport, de dreptate, pentru o comunitate mai bună. Mulțumesc celor 15 voluntari datorită cărora participanților la concurs nu le-a lipsit nimic în zonele de hidratare și alimentare”, a declarat Mihaela Rovența, director general adjunct al SC Damila.

În luna aprilie 2017, compania vâlceană Damila, producător și distribuitor pe piața produselor din oțel și a materialelor de construcții din România, a împlinit un sfert de secol de activitate.

**********

Damila, societate comercială cu capital privat, 100% românesc, înființată în anul 1992, ocupă un loc important pe piața materialelor de construcții și finisaje din România, având rol de producător, importator și distribuitor, pentru produsele pe care le comercializează.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.