Echipajele SMURD la datorie în județul Vâlcea

Primarul Mircia Gutău a inaugurat aleea de legătură dintre străzile Știrbei Vodă și Aranghel din Râmnicu Vâlcea
03/05/2017
Cum să-ți controlezi furia înainte de a te controla ea pe tine / Albert Ellis, Raymond Chip Tafrate
03/05/2017

În ultimele 24 de ore, membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi pentru 19 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit în localităţile: Băbeni, Băile Govora, Brezoi, Budești, Călimănești, Costeşti, Drăgăşani, Grădiştea, Livezi, Lungeşti, Orleşti, Perișani, Rm. Vâlcea, Sineşti și Stoeneşti pentru: stop cardio-respiratoriu; două accidente de circulaţie; o stare febrilă; o deblocare de locuință; dureri: la nivelul capului, abdominale, de membre şi stări generale de rău.

După acordarea primului ajutor calificat, 16 pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

Pacientului cu stop cardio-respirator i s-au efectuat manevre de resuscitare însă, din păcate, fără nici un rezultat, decesul acestuia fiind declarat de cadrul medical de pe ambulanţa SAJ Vâlcea.

La accidentul din Budești, s-a intervenit pentru descarcerarea șoferului autoturismului și asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor. Din nefericire, victima nu mai avea semne compatibile cu viața, decesul acestuia fiind declarat de cadrul medical de pe ambulanţa SAJ Vâlcea.

Din păcate, proprietara apartamentului deblocat, în vârstă de 69 de ani, a fost găsită decedată în locuință din Râmnicu Vâlcea, pe strada Calea lui Traian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.