La mulți ani Partidului Național Liberal!

Ședință extraordinară la Prefectura județului Vâlcea, pe tema alunecării de teren din Alunu
24/05/2017
Ludovic Orban va fi prezent la Teatrul Anton Pan – Liberalii vâlceni dezbat moțiunile pentru alegerile interne
25/05/2017

Astăzi, 24 mai 2017, Partidul Național Liberal sărbătorește 142 de ani de la înființare. Acum, poate mai mult ca niciodată, membrii Partidului Național Liberal au obligația de a păstra și promova idealurile și principiile fondatorilor partidului și responsabilitatea de a clădi un viitor mai bun generațiilor viitoare. De numele Partidul Național Liberal se leagă, de-a lungul celor 142 de ani de existență, cele mai importante evenimente din istoria modernă a României: instaurarea monarhiei constituționale (1866), obținerea independenței de stat (1877), crearea României Mari (1918), adoptarea Constituției din 1923 sau integrarea României în Uniunea Europeană (2007).

Cu ocazia aniversării a 142 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal,  miercuri 24 mai 2017, începând cu ora 10.30, la Centrul Cultural “I. C. Brătianu” – Vila Florica, orașul Ștefănești, județul Argeș, filiala PNL Argeș a organizat evenimentul prilejuit de “Celebrarea a 142 de ani de la înființarea Partidului Național Liberal. La acest eveniment  participă, alături de alți invitați (deputați, senatori, aleși locali), Raluca Turcan, președintele PNL, precum și  Ludovic Orban, Cristian Bușoi și Viorel Cataramă, candidați la președinția partidului în cadrul Congresului PNL, din data de 17 iunie 2017.

Delegația Filialei Vâlcea a PNL la acest eveniment este formată din: deputatul Cristian Buican, senatorul Romulus Bulacu, consilierii județeni Samoil Vîlcu și Cecilia Văduva, președintele Oamenilor de Afaceri Adrian Gogoloși și membrii BPJ Romulus Burnaz și Dragoș Sitaru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.