Organizația Femeilor Social Democrate: Sorin Grindeanu și Victor Ponta nu reprezintă PSD

Ludovic Orban – noul președinte al PNL, a confirmat așteptările susținătorilor săi
17/06/2017
O echipă de români a pornit în traversarea Mării Negre într-o ambarcațiune cu vâsle, pentru doborârea un recordului mondial
21/06/2017
Asistăm la o încercare de uzurpare a puterii guvernamentale, printr-o acțiune împotriva principiilor democratice și constituționale
Organizația Femeilor Social Democrate susține decizia Comitetului Executiv Național privind retragerea sprijinului politic pentru Guvernul Grindeanu, precum și deciziile de excludere din PSD a tuturor celor care se asociază un demers ilegitim de uzurpare a puterii guvernamentale, de către Sorin Grindeanu.
OFSD condamnă categoric tentativa ilegală și neconstituțională a celor doi foști membri ai partidului, Sorin Grindeanu și Victor Ponta, de a prelua puterea executivă a statului român.
Sorin Grindeanu și Victor Ponta nu reprezintă Partidul Social Democrat, folosind numele PSD într-un demers derulat împotriva principiilor constituționale și împotriva votului românilor care au susținut cu o opțiune covârșitoare partidul și aliații săi, la recentele alegeri parlamentare.
Sorin Grindeanu și Victor Ponta au întreaga răspundere pentru demersurile pe care le fac. Poziția forurilor statutare ale PSD este clară, iar acțiunile personale ale celor doi trebuie să înceteze imediat.
18 iunie 2017Organizația Femeilor Social Democrate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.