A fost inaugurat locul de joacă modernizat de la Grădina Zoologică din Râmnicu Vâlcea

20 iulie 2017 marchează 18 ani de crime şi nedreptăţi împotriva practicanţilor Falun Gong
19/07/2017
Psiholog Andra Tănăsescu: Întâlnirile online – o binecuvântare sau un blestem?
19/07/2017

Marţi, 18 iulie 2017, în prezenţa câtorva zeci de copii, primarul Mircia Gutău, alături de viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu, a inaugurat locul de joacă modernizat de la Grădina Zoologică.

Păstrând tiparul spaţiului similar dat recent în folosinţă în zona ”Cina”, investiţia de la Grădina Zoologică se prezintă copiilor drept un loc de joacă modern în suprafaţă de 607 mp, amenajat la cele mai moderne standarde, acoperit cu două straturi de granule de cauciuc şi colorate pentru o protecţie avansată a utilizatorilor şi cu instalaţii de joacă sigure – au fost păstrate cele vechi, dar care erau în stare bună de funcţionare, la care s-au adăugat un balansoar de 4 persoane, un tobogan şi un complex de joacă. Totodată, s-au mai montat şi 9 aparate de fitness, 4 în vecinătatea locului de joacă şi 5 în zona de picnic din Grădina Zoo.

Cu ocazia inaugurării, primarul Mircia Gutău a apreciat calitatea lucrărilor şi a anunţat că un loc de joacă similar se va mai realiza pe bd. Dem Rădulescu, precum şi în mai multe cartiere din municipiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.