Elevii din Râmnicu Vâlcea participă la a IV-a ediţie a proiectului Traffic Snake Game – Oscar, şarpele hoinar

Razie în Râmnicu Vâlcea – IMAGINI
16/09/2017
Liderul PNL Vâlcea, Cristian Buican: Viața domnului președinte Mircea Ionescu Quintus este un model pentru orice liberal, pentru orice român
16/09/2017

Luni, 18 septembrie 2017, va debuta cea de-a patra ediție a proiectului ”Traffic Snake Game – Oscar, şarpele hoinar” (TSG). În perioada 18-29 septembrie, copii cu vârste între 7 şi 10 ani din 11 localităţi din ţară vor merge la şcoală pe jos, cu autobuzul, cu bicicleta sau mai mulţi într-o maşină, municipiul Râmnicu Vâlcea fiind reprezentat de 139 elevi de la Şcoala Take Ionescu şi Școala Goranu.

În primii trei ani, TSG a fost organizat în paralel în 20 de ţări europene. Deja după primii doi ani de derulare a campaniei, România ocupa primul loc, înscriind cel mai mare număr de şcoli şi realizând economii importante de combustibili şi emisii de CO2.

La ediţia precedentă, din 2016, a campaniei „OSCAR, ŞARPELE HOINAR”, elevii vâlceni au înregistrat economii de peste 4374 km, care nu au mai fost parcurşi cu maşina, conducând, astfel, la o reducere de peste 7200 kg a emisiilor de CO2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.