Zeci de voluntari vor contribui desfăşurarea spectacolului inaugural din 30 septembrie

6 voluntari străini în vizită de lucru la IPJ Vâlcea
28/09/2017
Razie în Horezu
28/09/2017

Mai multe zeci de voluntari îmbrăcaţi în tricouri albe inscripţionate pe spate Eu sprijin Râmnicul – Voluntar se vor implica în buna desfăşurare a spectacolului şi manifestărilor culturale de sâmbătă, 30 septembrie, dedicate inaugurării Zonei Centrale a Râmnicului.

Printre atribuţiile pe care aceştia le vor avea se numără informarea asupra desfăşurătorului orar complet al manifestărilor, indicarea celor mai apropiate grupuri sanitare disponibile, asistenţă pentru utilizatorii scărilor rulante de la pasajul subteran (care sunt destinate doar pentru urcare, respectiv pentru ieşirea din pasaj!) şi pentru cei ai ascensoarelor, indicarea ieşirilor din pasaj, delimitarea unor spaţii de siguranţă etc.

Manifestările pe scena amplasată în Scuarul Mircea cel Bătrân vor începe la ora 16.00 cu muzică şi dansuri populare, iar înainte de ora 20.00, când se va trece în registrul pop-rock, va avea loc un moment solemn: ridicarea drapelului naţional pe catargul de 20 m amplasat în Scuar şi intonarea de către corul ”Euphonia” al Filarmonicii ”Ion Dumitrescu” a Imnului Naţional ”Deşteaptă-te, române!”. Punctul final al manifestărilor va fi dat de focul de artificii de la ora 23.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.