Finaliștii Galei iUmor, în curând pe scena Teatrului Anton Pann

Bărbat dispărut din comuna Tomșani, depistat cu ajutorul unui câine polițist
15/11/2017
Gala Economiei Vâlcene 2017, eveniment organizat la Centrul Expoziţional Nord-Oltenia
15/11/2017

Finaliștii Galei iUmor de la Antena 1, vor urca pe scena Teatrului Anton Pann – Vineri 17 noiemnbrie 2017, ora 19.00, în Sala Mare

O să începem aticolul de astăzi cu o întrebare pe care o adresăm tuturor. De când nu ați mai râs de unul singur sau în grup, cu sau fără motiv? Despre oamenii care râd de unii singuri, știți ce se spune, că sunt nebuni de-a binelea.  Dar oare aşa să fie?

Glumele frumoșilor “nebuni” din finala concursului  iUmor ajung și la noi în Râmnicu Vâlcea.  Ana, George, Ionuț, Rux & Coco ne propun  un show de zile mari, un SHOW de stand up comedy care se va lăsa cu hohote de râs. Suntem convinși că așteptați cu nerăbdare întâlnirea cu cei cinci, dar având în vedere că avem și o domnișoară, pe Ana Maria Calița, una dintre cele mai îndrăgite foste concurente ale emisiunii, zicem noi că întâlnirea va deveni și mai interesantă. Ana Maria și-a cucerit pur și simplu telespectatorii cu un show foarte bun.

Facem această precizare ca să vedeți că și fetele sunt bune, chiar foarte bune pentru a face stand up comedy. George Tănase și-a făcut un nume imitându-l pe Marian Vanghelie, Ionuț Rusu a venit cu cele mai tari rugăciuni amuzante, pe care Cheloo le-a apreciat foarte mult, iar cu cei doi, Rux & Coco, am făcut, cum s-ar spune, o burtă de râs atunci când și-au făcut numărul cu o melodie de a lui Smiley pe ritmuri de manea.

Valoarea unui hohot de râs din toată inima, așa cum spune știinţa de azi, ne oxigenează creierul, ne relaxează, eliberează endorfinele, contribuind în felul acesta la stimularea sistemului imunitar. Din când în când merită să mai lăsăm grijile la o parte și să ne umplem sufletul cu o porție zdravană de râs.

În spectacolul de vineri 17 noiembrie, de la Teatrul Anton Pann, ora 19.00, suntem siguri că vom regăsi unele momente care i-au consacrat și nu numai. Întâlnirea fiind programată nu vă mai rămâne decăt să vă înarmați cu o burtă mare pentru a primi o portie zdravană de umor, atât cât să vă ajungă pentru un an.

  • Daniela Ștefănescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.