Teatrul Municipal Ariel Râmnicu Vâlcea vă invită la spectacolele SCUFIȚA ROȘIE și ÎNTRE CIOCAN ȘI NICOVALĂ

VIDEO: Polițist rutier din Râmnicu Vâlcea acuzat pentru abuz de un taximetrist
09/01/2018
Intervenția de urgență de pe Vârful Roman, analizată la Prefectura Vâlcea
09/01/2018
În contextul pandemiei de COVID-19 au fost anulate spectacole și evenimente artistice organizate de Teatrul Municipal ARIEL Râmnicu Vâlcea la Cinematograful „Geo Saizescu”

Teatrul Municipal Ariel Râmnicu Vâlcea vă invită duminică, 14 ianuarie, ora 12.00, la Cinematograful „Geo Saizescu” (Bulevardul Tineretului 2, Râmnicu Vâlcea, cartier Ostroveni), la premiera spectacolului pentru copii, „Scufița Roșie” de Alin HOLCĂ.

“Scufița Roșie” este și ea una dintre poveștile celebre, pe care aproape toți copii o cunosc. Tocmai de aceea Teatrul Municipal ARIEL Râmnicu Vâlcea vă propune o versiune inedită, un musical “dirijat” din umbră chiar de Scufița Roșie, o fetița descurcăreață și inteligentă, care știe să cânte magistral la vioară. Intriga se construiește și prin prezența unor personaje-surpriză, fapt care conduce spre un deznodământ cu aplomb.

Regia, scenografia și dramatizarea spectacolului sunt semnate de  Alin Holcă. Din distribuție fac parte Raluca Elena Bunescu (Scufița Roșie), Dan Constantin (Vânătorul), Camelia Constantin (Bunica), Cătălina Sima (Mama), Alexandru Nuță (Lupul), Radu Bunescu (Un purceluș), Georgiana Marin / Olimpia Deaconescu (O capră). Echipa fiind completată de Claudia Neacșu, Cristian Bunescu  (Regie tehnică), Carmen Prodan (Designer costume), Diana Mitulescu (Pictură și butaforie), Ionuț Marinache (Luminist), Liviu Toma  (Sunetist), Gherghina Constantin – Puiu (Recuziter), Anca Șerban (Costumieră) și
Adrian Petrescu și Nicolae Arniceru (Mașiniști).

Și seara, de la ora 18.30, în aceeași locație, vă invităm la comedia care o are în prim plan pe actrița Maia Morgenstern, „Între Ciocan și Nicovală”.

Un fierar neamţ află după mult timp că fiul lui este de fapt fiul unui român, rezultat în timpul războiului, când el era pe frontul sovietic. Soţia sa a făcut un copil tot cu un fierar. Şi nici soţia acestuia din urmă n-a rămas mai prejos în absenţa soţului. Şi ea a făcut un copil cu un soldat fierar rus. Revolta pe care o simte nemţoaica ajunge la paroxism, astfel că doreşte să se răzbune. Comedia inedită “ÎNTRE CIOCAN ŞI NICOVALĂ”, în regia lui Horaţiu Mălăele, este un Cal Troian ce nu aduce în prim plan doar adulterul (abordat într-o cheie comică), ci şi războiul (cu dramele sale inevitabile), ambele contribuind sistematic la alienarea individului.

Spectacolul este o adaptare după „Fierarii” de Miloš Nikolić, în regia lui Horaţiu Mălăele. Din distribuţie fac parte actorii: Maia Morgenstern, Mircea Rusu, Dan Constantin, Gabriel Popescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.