Spectacol cu intrare liberă la Teatrul Anton Pann

Vandalizatorul de clădiri din Râmnicu Vâlcea a fost prins de poliție – fotografii
26/01/2018
Conferință de presă susținută de Prefectul județului Vâlcea, Florian Marin – 26 ianuarie 2018
26/01/2018

„Nerium Park” în atenția Juriului de selecție al Premiilor Uniter

Luni, 29 ianuarie 2018, de la ora 19.00 in Sala Studio a Teatrului Anton Pann va avea loc reprezentația spectacolului „Nerium Park” de Josep Maria Miró, regia Tudor Lucanu, spectacol ce va fi vizionat în prezența a doi critici de teatru, membrii ai Juriului Uniter de anul acesta și anume:  prof. univ. dr. Ludmila Patlanjoglu de la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale“ Bucureşti și Alina Epîngeac, teatrolog  și  redactor la revista online de teatru Yorick.

Actorii din acest spectacol, Reka Szasz, Alexadru Beteringhe și Vladimir Purdel, se vor confrunta cu emoţii mari, pentru că spectacolul a atras deja atenţia juriului de selecţie al premiilor UNITER, fiind vizionat în urmă cu o săptămână de un alt mebru al juriului, de criticul de teatru Călin Ciobotari. Tot în această lună în atenția celui de al treilea membru al Juriului de nominalizări UNITER, a domnului Călin Ciobotari, a mai fost vizionat un al doilea spectacol al Teatrului Anton Pann. Este vorba de „Yen” de de Anna Jordan, regia Adrian Roman. Iată, două spectacole al Teatrului Anton Pann în atenția Juriului de nominalizări UNITER de anul acesta.

Criticii de teatru Călin Ciobotari, Alina Epîngeac şi Ludmila Patlanjoglu vor face nominalizările pentru cele 11 categorii de premii: debut, cel mai bun spectacol de teatru radiofonic, cel mai bun spectacol de teatru TV, critică teatrală, cea mai bună scenografie, cea mai bună actriţă în rol secundar, cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună actriţă în rol principal, cel mai bun actor în rol principal, cea mai bună regie, cel mai bun spectacol. Ei vor face un maraton al vizionării spectacolelor premieră din perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2017.

Ne bucură faptul că spectacolele Teatrului Anton Pann prin calitatea lor și jocul de excepție al actorilor atrag atenția criticilor de specialitate de la an de an. Așadar, haideți luni 29 ianuarie, de la ora 19.00, la Teatrul Anton Pann ca să vizionați împreună cu cei doi membri ai juriului Uniter spectacolul regizat de Tudor Lucanu, „Nerium Park” de Josep Maria Miró.

Intrarea este liberă.

Daniela Ștefănescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.