Kendama – 7 TO SMOKE alături de CRBL, la Shopping City Râmnicu Vâlcea

Universitatea de Vest din Timișoara finanțează 200 de afaceri cu granturi de până la 40.000 de euro.
22/02/2018
CRIZE, o poveste conjugală cu Iulia Antonie și Radu Constantinov, la Teatrul Anton Pann
22/02/2018
  • Competiția va avea loc pe 24 februarie 2018, începând cu orele 17.00

  • Vizitatorii vor găsi în centrul comercial și o expoziție de 548 de kendame, în ediție limitată sau unicat

Sâmbătă, 24 februarie 2018, Shopping City Râmnicu Vâlcea devine destinația pasionaților de kendama. CRBL, unul dintre promotorii acestui joc japonez în România, îi încurajează pe copiii de până la 14 ani să participe la concursul de tip freestyle “Kendama – 7 TO SMOKE”, organizat în centrul comercial.

Startul la joacă se va da la ora 17:00, iar participanții își pot demonstra îndemânarea cu cea mai populară jucărie a momentului, realizând cele mai ingenioase trick-uri. Fanii jocului kendama se pot înscrie în concurs până la ora 16:30 prin completarea formularului dedicat, sub îndrumarea personalului Shopping City Râmnicu Vâlcea. Acest document trebuie însoțit de formularul de consimțământ al reprezentantului legal pentru ca înscrierea participanților să fie validă.

Pasionații vor intra în concurs cu propria lor jucărie Kendama, iar cel care va avea cele mai bune trick-uri va fi desemnat campionul neînvins al jocului.

Mai mult, până pe 24 februarie, vizitatorii vor găsi în centrul comercial o expoziție de kendame, special amenajată pentru pasionați. 548 de jucării în ediție limitată sau unicat sunt deja expuse în Shopping City Râmnicu Vâlcea, mall-ul devenind astfel un spațiu destinat jocului, ideal pentru copiii de toate vârstele.

Mai multe detalii despre concursul “Kendama – 7 TO SMOKE” organizat în Shopping City Râmnicu Vâlcea sunt disponibile în regulamentul oficial al evenimentului, dar și pe https://shoppingcityramnicuvalcea.ro.

Despre Shopping City Râmnicu Vâlcea

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, cazino şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.