Două fete de 15 și 14 ani, date dispărute, au fost găsite de polițiștii vâlceni

Evenimente dedicate unirii Basarabiei cu România, organizate de Primăria Râmnicu Vâlcea
26/03/2018
Liberalii vâlceni omagiază 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România – VIDEO
26/03/2018

Polițiștii din Brezoi, Căineni și Sutești, au depistat 2 fete, de 15 și 14 ani, dispărute de la domiciliu. Minorele au fost redate în siguranță familiilor.

Joi, 22 martie 2018, polițiștii Poliției orașului Brezoi și cei ai Postului de poliție Câineni au depistat o fată de 15 ani, din Brezoi, dispărută de acasă din data de 19 martie.

În seara zilei de 21 martie 2018, polițiștii au fost sesizați de mama fetei că aceasta a fugit de acasă la data de 19 martie, în urma unei discuții contradictorii cu părinții, pe motiv că tânăra are mai multe absențe la școală.

Oamenii legii au demarat imediat verificările, fata fiind găsită de poliție în comuna Câineni, la domiciliul unei cunoștințe. Minora a fost redată în siguranță familiei.

În aceeași zi, 22 martie, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sutești au depistat o minoră de 14 ani, dispărută de la domiciliul din comuna Crețeni.

La data de 17 martie, polițiștii au fost sesizați de mama fetei, că aceasta a plecat de bunăvoie de acasă, însoțită de prietenul său, un tănăr din comună.

Oamenii legii au început investigațiile, fata fiind depistată în comuna Pirscoveni, județul Olt, la domiciliul bunicilor săi. Minora a fost redată părinților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.