Splaiul Independenţei din Râmnicu Vâlcea, amenajat pentru Zilele Imnului Naţional 2018

Weekend plin de distracție, reduceri și premii, la Shopping City Râmnicu Vâlcea
19/07/2018
UNTRR mulțumește Guvernului, Ministerului Transporturilor și Ministerului Finanțelor Publice pentru deschiderea arătată pentru recuperarea unei părți din supraaciza la motorină
28/07/2018

În conexiune cu scena pe care, timp de trei zile, între 27 şi 29 iulie, se vor desfăşura concertele de muzică populară, pop şi rock din cadrul Zilelor Imnului Naţional 2018, pe splaiul Independenţei va funcţiona şi o zonă dedicată alimentaţiei publice şi comerţului.

Astfel, râmnicenii sunt aşteptaţi să se răcorească (sau să se adăpostească de ploaie, după caz) pe 15 terase a căror logistică a fost asigurată de partenerii tradiţionali ai Municipalităţii.

Alte 10 standuri vor ispiti vizitatorii cu dulciuri de panificaţie, de la nelipsitul kurtos kolacsi până la gogoşi, clătite şi altele produse din această categorie, iar peste 40 de comercianţi vor oferi spre vânzare, pe parcursul celor trei zile, atât produse alimentare tradiţionale, cât şi articole lucrate manual, din domeniul artizanatului, bijuteriilor sau al suvenirurilor.

Nu în ultimul rând, două parcuri de distracţii îi vor aştepta pe cei mici şi pe cei mari cu echipamente dintre cele mai atractive pentru joacă şi aventură.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.