Elevi ai Școli Militare de Subofițeri din Drăgășani au terminat primul modul al stagiului de practică la Jandarmeria Mehedinți

Programul Festivalului Buridava 2018
03/08/2018
În atenţia operatorilor economici din Vâlcea: Scheme de ajutor de stat prin MFP
03/08/2018

15 elevi de la Școala Militară de Subofițeri GRIGORE ALEXANDRU GHICA Drăgășani au efectuat primul modul al stagiului de practică pe segmentul de ordine si siguranță publică și vor parcurge cel de-al dolilea modul, în domeniul pazei si protecției instituționale.

În perioada 09.05-03.08.2018, elevii jandarmi au fost repartizați în cadrul structurilor  de ordine si siguranță publică, participând la misiunile specifice sub coordonarea tutorilor profesionali. De pe data de 6 august  și până pe 31 august  2018, ei vor  fi repartizați la detașamentele de pază și protecție instituțională  ale inspectoratului.

La finalul stagiului de practică urmează evaluarea din cele două specializări parcurse, iar media notelor reprezintă calificativul general obținut. Această apreciere are o pondere semnificativă în stabilirea mediei finale de absolvire, pe baza căreia viitorii jandarmi  vor fi departajați  și repartizați în unitățile Jandarmeriei Române.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.