Școala de vară în Parohia Marcea

Horăscu Ion și Brătianu Haralambie au fost trimiși în judecată
16/08/2018
Localităţile din Vâlcea, afectate de situaţiile de urgenţă produse în perioada 27 iulie – 14 august 2018
16/08/2018

În perioada 1 -15 august 2018 când Biserica ne cheamă la  înmulțirea faptelor bune, prin post și rugăciune cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Varsanufie, Parohia Marcea, comuna Ionești, Protoieria Drăgășani a organizat prin  Sectorul Învățământ și Activități cu tineretul al Arhiepiscopiei Râmnicului prima ediție a școlii de vară.

În cadrul programului copii și tinerii au participat la diferite ateliere de lucru precum: pictură, șah, futbol, drumeții, cateheze. Programul a culminat cu Sfânta Liturghie,  Împărtășirea participanților și premierea.

“Programul școlii de vară se adresează tuturor copiilor și tinerilor dornici de a petrece timpul liber prin desfășurarea unor activități de înlocuire pentru câteva zile a mijloacelor moderne și secularizante ale comunicării prin care ei  au fost familiarizați cu Viața Bisericii. Mulțumimim  Maicii Domnului mama noastră pentru revărsarea binecuvântărilor sale peste noi toți ținându- ne uniți în dragostea Sa nemărginită.“ – a precizat părintele Gheorghe Anca.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.