Teatrul ARIEL deschide mai devreme stagiunea 2018-2019

Primarul Mircia Gutău, împreună cu cei doi viceprimari, au inaugurat terenul de sport de la Colegiul Național de Informatică Matei Basarab
08/09/2018
incendiu în Mitrofani
Incendiu în comuna Scundu, la Blejani
08/09/2018

Teatrul ARIEL din Râmnicu Vâlcea anunță deschiderea stagiunii 2018-2019 în luna septembrie (nu în octombrie așa cum este obișnuit publicul vâlcean), cu o serie de spectacole pentru copii și pentru publicul larg.

Astfel, se vor juca următoarele spectacole din repertoriul actual al teatrului:

  • 9 septembrie 2018ora 12:00, spectacolul „Scufița Roșie”, regia, scenografia și dramatizarea Alin Holcă, la Cinema „Geo Saizescu” (spectacol pentru copii)
  • 16 septembrie 2018ora 12:00, spectacolul „Pinocchio”, de Carlo Collodi, regia Camelia Constantin, la Cinema „Geo Saizescu” (spectacol pentru copii)
  • 16 septembrie 2018ora 18:30, spectacolul „Ultima oră” de Mihail Sebastian, regia Șerban Puiu, la Cinema „Geo Saizescu” (spectacol pentru publicul larg). Acest spectacol a avut recent premiera în cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Ariel Inter Fest”, ediția a VIII-a, eveniment ce s-a desfășurat în luna iunie a acestui an.

Nu în ultimul rând, în data de 15 septembrie, cei mici se pot bucura de prezența Magicianului, Marian Râlea venind din nou la Râmnicu Vâlcea cu un spectacol-invitat intitulat „Poveștile celor trei țări”, un spectacol ce face parte din proiectul „Festivalul vacanței”, proiect derulat în mai multe orașe din țară.

Magicianul vă așteaptă sâmbătă, 15 septembrie 2018, în Scuarul „Mircea cel Bătrân” din Râmnicu Vâlcea, începând cu ora 12:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.