Predonescu Gheorghe a fost dat dispărut din comuna Măciuca

Grupul RIFF cântă la Casa de Cultură a Sindicatelor Râmnicu Vâlcea
18/09/2018
ZERO DISCRIMINARE – Poziția ANOSR privind referendumul pentru revizuirea Constituției României
19/09/2018

PREDONESCU GHEORGHE

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale efectuează verificări în cazul dispariției unui bărbat de 80 de ani, din comuna Măciuca, la data de 14 septembrie 2018, acesta nefiind identificat până în prezent. 

La data de 17 septembrie 2018, polițiștii din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Măciuca au fost sesizați de o femeie din Râmnicu Vâlcea, cu privire la faptul că, tatăl său, Predonescu Gheorghe, de 80 de ani, a plecat voluntar de la locuința sa din comuna Măciuca, cu câteva zile în urma și nu a revenit la domiciliu.

Polițiștii efectuează verificări pentru găsirea bărbatului, dar nu s-a reușit încă depistarea lui.

Bărbatul are o înălțime de 1,65 m, greutate 60 kg, față ovală, ten alb, păr cărunt  tuns scurt, ochi căprui, nas drept, frunte înaltă. Semne particulare : Dantura lipsă  pe ambele părți. Pe vârful nasului prezintă o mușcătură.

La data plecării de la domiciliu bărbatul nu avea încălțăminte, era îmbrăcat cu o cămașă cu mânecă scurtă, deschisă și, pantaloni de stofă, ambele de culoare  deschisă, bărbierit cu părul alb, tuns scurt. 

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.