Contract de lucrări proiectare şi execuție semnat pentru DJ 646 C – VIDEO

La Râmnicu Vâlcea, ETA acceptă plata biletelor de transport în comun cu cardul bancar prin 24pay
25/09/2018
Ro-Alert se testează în Drăgoești, Malaia, Stoilești, Voicești și Voineasa – VIDEO
25/09/2018

Luni, 24 septembrie 2018, la sediul Consiliului Județean Vâlcea, Președintele Constantin Rădulescu a semnat contractul de achiziție publică de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare DJ 646 C Băluțoaia (DJ 646 B – Mănăstirea Surpatele”, cu o valoare totală de 4.437.127,46 lei (inclusiv TVA).

DJ 646 C

S-A SEMNAT CONTRACTUL DE LUCRĂRI PROIECTARE ŞI EXECUȚIE ȘI A FOST PREDAT AMPLASAMENTUL PENTRU DJ 646C Astăzi, 24 septembrie 2018, la sediul Consiliului Județean Vâlcea, Președintele Constantin Rădulescu a semnat contractul de achiziție publică de proiectare și execuție lucrări pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare DJ 646 C Băluțoaia (DJ 646 B – Mănăstirea Surpatele”, cu o valoare totală de 4.437.127,46 lei (inclusiv TVA).DJ 646 C are o lungime totală de 2,686 km, porneşte din DJ 646 B – sat Băluţoaia și se continuă pe teritoriul comunei Frânceşti până la Mănăstirea Surpatele. Acest drum este singura cale de acces către Mănăstirea Surpatele. Principalele lucrări de modernizare constau în lucrări de refacere şi reabilitare a sistemului rutier pe întreaga lungime de 2,686 km, reabilitare drumuri laterale, consolidare podețe tubulare și amenajare accese proprietăți. După semnarea contractului de lucrări, Președintele Consiliului Județean Vâlcea s-a deplasat în comuna Frânceşti, unde, însoţit de specialişti din cadrul insituţiei, a predat amplasamentul constructorului, în vederea demarării lucrărilor de proiectare şi execuţie.Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice.

Publicată de Consiliul Judeţean Vâlcea pe Luni, 24 Septembrie 2018

DJ 646 C are o lungime totală de 2,686 km, porneşte din DJ 646 B – sat Băluţoaia și se continuă pe teritoriul comunei Frânceşti până la Mănăstirea Surpatele. Acest drum este singura cale de acces către Mănăstirea Surpatele.

Principalele lucrări de modernizare constau în lucrări de refacere şi reabilitare a sistemului rutier pe întreaga lungime de 2,686 km, reabilitare drumuri laterale, consolidare podețe tubulare și amenajare accese proprietăți.

După semnarea contractului de lucrări, Președintele Consiliului Județean Vâlcea s-a deplasat în comuna Frânceşti, unde, însoţit de specialişti din cadrul insituţiei, a predat amplasamentul constructorului, în vederea demarării lucrărilor de proiectare şi execuţie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.