Adăpost ilegal desfiinţat sub podul rutier de lângă Catedrala Ostroveni

Bulacu Romulus: Guvernarea PSD/ALDE – un bilanț trist, un viitor sumbru
01/10/2018
Evenimente organizate la Primăria Râmnicu Vâlcea, dedicate Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice
01/10/2018

Miercuri, 26 septembrie 2018, ca urmare a unor activităţi comune demarate de Poliţia Municipiului Râmnicu Vâlcea, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Vâlcea şi Direcţia Poliţiei Locale din cadrul Primăriei municipiului, au fost identificate 3 persoane care îşi amenajaseră un adăpost temporar sub podul rutier de lângă Catedrala Ostroveni.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul Direcţiei Poliţiei Locale a municipiului Râmnicu Vâlcea pentru a li se stabili datele de identitate, doi dintre aceştia, întrucât nu aveau domiciliul pe raza municipiului, fiind conduşi către localităţile de domiciliu.

Cea de-a treia persoană, deşi a declarat că se va deplasa către domiciliul personal din judeţul Caraş-Severin, a fost găsită de un echipaj al Direcţiei Poliţiei Locale în data de 30 septembrie 2018, tot pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. Cu sprijinul angajaţilor Direcţiei de Asistenţă Socială a Primăriei municipiului, s-a luat legătura cu rudele persoanei, iar la data de 1 octombrie 2018, acesta a fost preluată de către fratele său din municipiul Craiova, în contextul în care rupsese orice legătură cu membrii familiei de mai mulţi ani.

Poliția Locală adresează mulţumiri atât instituţiilor implicate, cât şi cetăţenilor care au cerut sprijinul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea pe diverse reţele de socializare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.