Autoturism cuprins de flăcări în Drăgășani, pe strada Popa Șapcă

Primăria Bujoreni: ANUNŢ privind colectarea taxelor şi impozitelor locale
Primăria Bujoreni caută Administrator Public
10/10/2018
Acțiune de promovare a profesiei de polițist, susținută de IPJ Vâlcea
10/10/2018

imagine - ARHIVĂ

Pompierii militari din cadrul ISU General Magheru al județului Vâlcea au intervenit în data de 9 octombrie 2018, la ora 19.57,  în localitatea Drăgășani, pe strada Popa Șapcă, în parcarea unui magazin, pentru stingerea unui incendiu produs la un autoturism.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri, care a constatat că flăcările se propagaseră la încă un autoturism parcat în imediata apropiere. In timpul incendiului, un copil în vârstă de 6 ani și o femeie în vârstă de 31 ani au suferit arsuri de gradul I la nivelul feței. Până la stingerea incendiului, elementele combustibile ale autoturismului de la care s-a declanșat incendiu au ars în proporție de 80 %, iar cel situate în imediata apropiere a fost afectat în proporție de 25%. Persoanele cu arsuri au primit îngrijiri medicale preliminare de la echipajul SMURD, după care au fost transportate la UPU Vâlcea pentru îngrijiri suplimentare.

Cercetările preliminare arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma producerii unui scurtcircuit la instalația de alimentare a autoturismului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.