IPJ Vâlcea aduce precizări cu privire la incidentul petrecut vineri dimineața pe Calea lui Traian

Turneul Capitalele Unirii, dedicat Centenarului Marii Uniri, ajunge și la Râmnicu Vâlcea
13/10/2018
Ştafeta Veteranilor 2018 va trece prin Râmnicu Vâlcea
13/10/2018

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea a dispus efectuarea de verificări în urma apelului prin Sistemul Naţional Unic al Apelurilor de Urgenta 112, primit la data de 12 octombrie 2018, orele 02:40, la Politia Municipiului Râmnicu Vâlcea, apel prin care s-a sesizat că pe strada Calea lui Traian, lângă un fast-food, o persoană este căzută pe asfalt.

Echipajul care s-a deplasat la fața locului a constatat faptul că pe trotuarul din fața magazinelor era căzut un bărbat de 69 ani din Râmnicu Vâlcea, ce părea a fi în stare avansată de ebrietate. Din discuțiile purtate cu persoanele aflate la Fast food a rezultat faptul că bărbatul ar fi consumat băuturi alcoolice în incinta fast foodului, iar la plecarea către domiciliu, din cauza stării avansate de ebrietate a căzut, fără a fi agresat fizic. Bărbatul a fost transportat la secția UPU a Spitalului Județean de Urgențe Vâlcea. Au fost dispuse verificări cu privire la modul de intervenţie al poliţiştilor.

Precizăm că au apărut în spaţiul public mai multe ştiri legate de acest subiect, motiv pentru care venim cu acest drept la replică.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.