În acest weekend, polițiștii rutieri din cadrul IPJ Vâlcea au înregistrat din nou dosare penale

Cu dor de publicul spectator, Teatrul Anton Pann își reia activitatea. Primele spectacole, sâmbătă 9 ianuarie
1918/2018 CENTENARUL VĂZUT DE GENERAȚIA Y – spectacol în premieră la Teatrul Anton Pann
15/10/2018
Asociația OvidiuRo lansează și la Vâlcea programul de lectură în grădinițe FIECARE COPIL MERITĂ O POVESTE
15/10/2018

În noaptea de 12 spre 13 octombrie 2018, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Lăpușata au oprit pentru control, în trafic, în comuna Lădești, o mașină condusă de un bărbat de 29 de ani.

În urma testării, polițiștii au constatat că tânărul avea o  alcoolemie de 1,04 mg/l în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

În noaptea de 12 octombrie 2018, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Bălcești au intervenit la un eveniment rutier, soldat cu pagube materiale.

În fapt, un șofer de 68 de ani, în timp ce se deplasa pe raza orașului, la volanul unui autoturism ar fi pătruns pe contrasens, lovind frontal altă mașină, accident din care au rezultat doar pagube materiale.

Bărbatul avea o alcoolemie de 0.99 MG/L alcool pur în aerul expirat.

În noaptea de 13 spre 14 octombrie 2018, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au oprit în trafic, în comuna Berislăvești, un autoturism condus de un bărbat de 32 de ani, din Sălătrucel.

Șoferul avea o alcoolemie de de 1.22 mg/l alcool pur in aerul expirat și nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Duminică, 14 octombrie 2018, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Pietrari au depistat în trafic, pe Drumul Național 67, un șofer de 38 de ani, din Râmnicu Vâlcea, sub influența alcoolului.

Bărbatul avea o alcoolemie de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

 

În toate situațiile prezentate, au fost înregistrate dosare penale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.