”Treapta a 9-a” – spectacol invitat recomandat de Teatrul Anton Pann

Primăria Râmnicu Vâlcea participă la Proiectul ARTA LA INTRARE
19/11/2018
Campanie de informare desfășurată de CE: Îmblânzește vremea rece cu cheltuieli la utilități mai mici cu până la 20%
19/11/2018

Roxana Văduva

În fiecare sâmbătă, de la orele 11.30 și 19.00, Teatrul Anton Pann vă invită să vedeți spectacolele care sunt programate la sediul instituției. Pe lângă spectacolele Teatrului Anton Pann sunteți așteptați să vedeți și spectacolele unor teatre invitate din țară.

De exemplu, în ziua de joi 22 noiembrie de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului Anton Pann va avea loc reprezentația spectacolului Treapta a 9-a”, după textul lui Tom Ziegler, spectacol prezentat de actorii de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) București, clasa coordonată de prof. univ. dr Adrian Titieni.

Din distribuția acestui spectacol, alături de Carla Mihai, Corina Bunghez și Andreea Mera, face parte și o vâlceancă. Este vorba de Roxana Văduva. Roxana, încă de pe băncile școlii, și-a făcut un nume în ceea ce privește lumea muzicală. A studiat pian, coregrafie și canto-muzică usoara. Cu cea din urmă pasiune a obținut numeroase premii la diverse festivaluri, precum “ Delfinul   de aur”, “ Ursuletul de aur”,  “ Mamaia copiilor” și multe alte festivaluri naționale și internaționale. Atrasă mai mult de viața actoricească, Roxana a absolvit Universitatea Naționala de Artă Teatrală și Cinematografică (UNATC) București, secția actorie.

A fost și este distribuită în mai multe seriale tv, videoclipuri și reclame. Joi, 22 noiembrie avem posibilitatea s-o vedem jucând acasă, pe scena Teatrului Anton Pann în spectacolul ”Treapta a 9-a”

”O mamă care și-a pierdut familia din cauza dependenței ei de alcool și care luptă din răsputeri să repare acum răul făcut… O fiică adolescentă care nu poate să nu se învinovățească de plecarea mamei… O prietenă căreia soarta i-a luat deja tot ce avea mai de preț și care le rămâne acum alături celor două chiar dacă asta-i răscolește propriile amintiri… O adolescentă rebelă care a căzut în capcana drogurilor și care-și ascunde teama și durerea în spatele imaginii ei sălbatice… Patru suflete rătăcite. Care în final se salvează reciproc… Și care, prin poveștile lor ne dau și nouă curaj. Și ne învață că trecutul nu poate fi schimbat, dar că putem decide cum vrem să arate prezentul… Că fiecare greșeală vine cu un preț, dar și că viața ne dă mereu o a doua șansă…”  așa descrie Mădălina Mihai acest spectacol în Cultural 2.1.

Patru povești extreme de emoționante pe care vă invităm să le vedeți în spectacolul ”Treapta a 9-a” de joi 22 noiembrie, de la ora 19.00, Sala Mare a Teatrului Anton Pann.  Veniți s-o aplaudăm pe Roxana Văduva alături  de colegele sale, de Carla Mihai, Corina Bunghez și Andreea Mera.

Sâmbătă 24 noiembrie, de la ora 11.30, în Sala Mare, cei mici vor avea posibilitatea să vadă sau să revadă povestea ”Peștișorului de aur de A.S. Puskin”, spectacol pus în scenă de de Valentin Ligi. De la ora 19.00, în Sala Studio, sunteți așteptați să vedeți ”Nerium Park” un spectacol în regia lui Tudor Lucanu.

Daniela Ștefănescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.