Combaterea delictelor silvice, o prioritate pentru IPJ Vâlcea

Situația Tezaurului pe care Banca Națională a României l-a trimis la Moscova în anii 1916 – 1917
11/03/2019
Primăria Râmnicu Vâlcea continuă reabilitarea străzilor din zonele limitrofe ale municipiului
11/03/2019

Polițiști din cadrul Serviciului de Ordine PublicăBiroul combaterea delictelor silvice, Poliției municipiului Drăgășani, Poliției orașului Brezoi și posturilor de poliție arondate, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Râmnicu Vâlcea și Direcției Silvice Vâlcea au acționat pe raza întregului județ, pentru prevenirea și combaterea delictelor silvice, dar și pe linie rutieră. Au fost aplicate 62 de sancțiuni contravenționale. 

În perioada 5-8 martie 2019, polițiștii au desfășurat activităţi de prevenire şi combatere a tăierilor fără drept şi sustragerilor de arbori, verificarea legalităţii transportului, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos, pe raza judeţului Vâlcea.

Au fost verificați trei agenți economici și au fost oprite pentru control 96 de vehicule, fiind aplicate 62 de sancțiuni contravenționale, pentru abateri la regimul silvic și rutier, dar și în baza altor acte normative, de aproximativ 60.000 de lei.

Polițiștii au confiscat aproximativ 1.400 mc de material lemnos, de peste 240.000 de lei. De asemenea, a fost constatată o infracțiune rutieră și au fost reținute două permise de conducere și trei certificate de înmatriculare.

La acțiune au participat și jandarmii vâlceni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.