Calendarul desfăşurării Burselor Locurilor de Muncă în 2019

Marian Jean Marinescu: Acces direct al autorităţilor regionale la fonduri europene, fără să mai fie nevoie de aprobarea statului
11/03/2019
Gospodărie afectată de un incendiu produs în comuna Făurești
12/03/2019

imagine - ARHIVĂ

Agenţia Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunţă graficul de desfăşurare a burselor locurilor de muncă ce se vor desfășura la nivel național în 2019

Astfel, în data de 12 aprilie 2019, va fi organizată la nivel naţional “Bursa Generală a Locurilor de Muncă”, al cărei obiectiv principal îl constituie creşterea gradului de ocupare al persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă , prin corelarea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajatori şi solicitanți.

În data de 18 octombrie 2019. va avea loc “Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenţi” dedicată tinerilor absolvenţi, având drept scop facilitarea accesului tinerilor la locurile de muncă disponibile pe piaţa muncii şi interacţiunea directă a acestora cu agenţii economici.

La nivelul fiecărui județ, în funcție de evoluţia pieţei muncii locale, de condițiile locale și de solicitările agenților econmici, vor mai putea fi organizate şi alte tipuri de burse pentru diferite meserii sau ramuri de activitate. 

Comunicare AJOFM Vâlcea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.