Accent Travel & Events deschide o nouă agenție de turism la Râmnicu Vâlcea

Lucrări complexe de preluare şi evacuare a apelor pluviale în Nordul Râmnicului
19/04/2019
SCM Râmnicu Vâlcea primește 1.000.000 de lei de la Consiliul Judeţean
20/04/2019

Lucian Boronea

Accent Travel & Events se extinde la Râmnicu Vâlcea deschizând prima agenție de turism în regim de franciză, parte din strategia de dezvoltare graduală a brandului

Agenția în franciză aflată în centrul orașului, pe Strada Carol I, nr. 1 (lângă River Plaza Mall), se adresează oricărui turist care dorește să călătorească în țară sau în străinătate, celor care doresc să valorifice voucherele de vacanță sau celor care pur și simplu caută cel mai ieftin bilet de avion sau cea mai bună ofertă de cazare pentru destinații îndepărtate. Timp de o lună, până pe 17 aprilie 2019, clienții vor beneficia de o reducere specială de 10% pentru vacanțele în România prezentate în catalogul de vară Accent Travel & Events.

Punctele forte ale noii agenții sunt tarifele competitive și oferta imbatabilă pentru turismul intern, fie că vorbim despre vacanțe la mare, în Delta Dunării, în stațiuni balneoclimaterice și montane, fie despre vacanțe în locuri spectaculoase din România, mai puțin cunoscute publicului larg. Asocierea cu un brand puternic, cu vechime pe piața de turism din România, care s-a remarcat prin grija pentru clienți și prin calitatea serviciilor, este un avantaj pentru oraș”, declară Mihai Petcu, partenerul francizat care are o experiență de 15 ani în turism și director al agenției Accent Travel & Events din Râmnicu Vâlcea.

În anii următori, Accent Travel & Events vizează și alte orașe importante din România în cadrul strategiei sale de expansiune prin parteneri francizați.

Know-how-ul dobândit în 20 de ani de activitate pe piața de turism din România se reflectă în calitatea serviciilor, dar și în calitatea consilierii pe care o oferă agenții noștri de turism, susținute de investiții consistente în soluțiile tehnologice performante. Oportunitatea de cooperare în franciză a apărut ca urmare a dezvoltării noastre graduale și este un pas firesc pe care dorim să-l urmăm alături de alți profesioniști, pentru a crește valoarea și vizibilitatea brandului Accent Travel & Events”, declară Lucian Boronea, CEO al agenției.

Despre Accent Travel & Events

Înființată în 1999 și aflată în top 10 agenții de turism din România, Accent Travel & Events este cunoscută pe piața de turism din România pentru serviciile de business travel. Din 2009 este afiliată EgenciaTM, a patra companie de Travel Management la nivel global și parte a Expedia, Inc., cel mai mare grup de travel din lume. Agenția deservește în prezent peste 550 de clienți corporate, lideri de piață în domeniul energetic, farmaceutic, telecomunicații, IT, aviație, retail.

Din 2016, Accent Travel & Events și-a dezvoltat divizia leisure și a deschis o agenție în București, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 35, sectorul 1. În același an și-a consolidat poziția de touroperator pentru turismul intern (litoral și balneo) și a devenit partener Dertour. Un an mai târziu a obținut franciza SKIFUN pentru România.

Website-ul agenției www.accenttravel.ro oferă soluții complete pentru orice călătorie, punând la dispoziția utilizatorilor peste un milion de oferte: cazări și zboruri oriunde în lume, pachete turistice în România, city break-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.