Primăria Râmnicu Vâlcea ia măsuri pentru creşterea siguranţei elevilor

Pascal Bruckner vine la Râmnicu Vâlcea – Premieră mondială la Teatrul Anton Pann cu Marian Râlea
02/05/2019
„Alege-ți viitorul” – Peste 75 de milioane de vizualizări într-o săptămână, a înregistrat videoclipul de campanie produs pentru PE
02/05/2019
ISJ Vâlcea informează: Scenarii de funcționare actualizate pentru unitățile de învățământ preuniversitar

Din dorinţa de a oferi un plus de siguranţă elevilor care urmează cursurile Şcolii Gimnaziale nr. 10 din Ostroveni, Primăria municipiului Râmnicu Vâlcea, prin Direcţia Administrării Domeniului Public, a montat săptămâna trecută un semafor cu buton pe strada Luceafărului, la trecerea de pietoni din faţa acestei unităţi şcolare.

Echipamentul – care, la acest moment, funcţionează pe lumină intermitentă – va fi dat efectiv în folosinţă după reînceperea cursurilor şcolare şi stabilirea timpilor după care urmează să funcţioneze, astfel încât atât traversarea elevilor, cât şi traficul auto din zonă să se desfăşoare cât mai eficient.

În perioada următoare, alte două semafoare de tip ”push-button” vor fi montate pe Calea lui Traian, în zona Şcolii Gimnaziale ”Take Ionescu” şi în faţa Liceului Tehnologic Forestier.

La acest moment, astfel de sisteme sunt amplasate, în vederea creşterii siguranţei elevilor, în preajma Şcolii Gimnaziale nr. 4 şi a Colegiului Economic, pe Calea lui Traian, iar alte semafoare cu buton mai funcţionează la trecerile de pietoni din zona ”Cina” – Ostroveni, pe str. Carol I – River Plaza Mall şi pe bd. Tineretului – Complex ”Hermes”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.