”Nunta de Aur” la Primăria Râmnicu Vâlcea: fostul primar Sorin Zamfirescu, iniţiatorul acestei sărbători, s-a aflat printre cei aniversaţi!

AJOFM Vâlcea: Luna mai este luna promovării economiei sociale
07/05/2019
Restricții de circulație la Golești – 8 mai 2019
08/05/2019

Marţi, 7 mai 2019, în Sala de Consiliu a Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea a avut loc o nouă festivitate ”Nunta de Aur” în cadrul căreia 35 de cupluri de râmniceni au fost sărbătorite cu ocazia împlinirii a 50 de ani de căsnicie.

Prima ceremonie de acest fel din 2019 a avut un caracter special, printre sărbătoriţi aflându-se şi familia fostului primar Sorin Zamfirescu, cel care, în urmă cu două decenii, în anul 1999, iniţia această măsură menită să celebreze statornicia celor care şi-au împletit destinele timp de o jumătate de secol.

De atunci şi până în prezent, 2193 de cupluri de râmniceni au fost onorate de Municipalitate în cadrul numeroaselor întâlniri ”Nunta de Aur”. Gazdele evenimentului – primarul Mircia Gutău şi viceprimarii Carmen Preda şi Eusebiu Veţeleanu – au oferit tuturor perechilor prezente ”Diploma de Fidelitate”, o floare şi tichete sociale în valoare de 600 de lei şi au ciocnit, la final, o cupă de şampanie cu principalii protagonişti ai momentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.