De 1 Iunie, PICNIC CULTURAL ÎN FAMILIE la Teatrul Anton Pann

6 sfaturi pentru a scăpa de stress la locul de muncă
29/05/2019
Tânără urmărită de autoritățile judiciare din Spania, depistată în Tetoiu
29/05/2019
Cu dor de publicul spectator, Teatrul Anton Pann își reia activitatea. Primele spectacole, sâmbătă 9 ianuarie

Teatrul Anton Pann

De 1 Iunie cu mic cu mare sunteți așteptați la Teatrul Anton Pann  în Amfiteatrul pregătit pentru un PICNIC CULTURAL ÎN FAMILIE

Așteptăm cu toții 1 Iunie, ziua care reprezintă pentru noi toți un motiv de bucurie pentru că este ziua copiilor noştri. Părinții, bunicii, încearcă așa cum știu, prin toate mijloacele, să dea însemnătate acestei zile pentru ca cei mici să conştientizeze că o dată pe an e ziua lor. La această zi s-a gândit și conducerea Teatrului Anton Pann. Prin acțiunile pe care vi le propune, ca loc de desfășurare în amfiteatrul Teatrului Anton Pann, au convingerea că împreună cu cei mici veți pleca cu amintirea, cu bucuria și cu satisfacția unei zile împlinite.

Așadar, de Ziua Internațională a Copilului, sâmbătă 1 iunie, Teatrul Anton Pann propune copiilor, părinților și prietenilor teatrului din Râmnicu Vâlcea un PICNIC CULTURAL ÎN FAMILIE. Da, ați citit foarte bine. Picnic Cultural, sună frumos și interesant. Imaginaţi-vă acel amfiteatru din Parcul Antonio Copetti cu două rânduri de trepte și spaţiul din față lui. Aici vor avea loc mai multe acțiuni care să-i provoace pe cei mici să participe. De aceea pentru a petrece mai multe ore, organizatorii vă propun să vă luați cu dumneavoastră o păturică, o carte, un instrument muzical și multă voie bună, ca ziua pe care o veți petrece să fie cu adevărat magică.

Timp de o oră, de la 11.30-12.30, Asociația Ataraxia vă propune să urmăriți un spectacol de teatru interactiv pentru copii, intitulat ”Turtița fermecată”. De la 13.00 -14.00, Mateea Marin împreună cu cei mici va susține un atelier de creație pentru costume de teatru. Cei mici vor învăța cum se fac costumașele pentru păpuși și nu numai.

Între 14.00-16.00 “Fii mim pt o zi!”, atelier de teatru susţinut de Alex Popescu în care cei mici vor beneficia de un face painting. Una din cele mai îndrăgite activități de la petrecerile pentru copii este face painting-ul, sau pictura pe față cu culori speciale pentru piele. La acest atelier avem credem noi că va fi mare îmbulzeală, pentru că orice copil își va dori un desen pe fată. În intervalul de timp 14.00-18.00, toți copii participanți sunt invitați să deseneze în cadrul atelierului “Desenează-ți personajul preferat“. Cu toate aceste desene se va face o expoziție.

De la 20.00-21.30 sunteți invitați să vedeți spectacol,”FATA DIN MAȘINĂRIE”, Sala Studio, un spectacol cu intrare liberă dedicat celor prezenți, părinților și adolescenților. Ca sera să fie cu adevărat magică de la 21.30 cerul va fi luminat de lampioane ce se vor lansa de către organizatorii împreună cu dumneavoastră.

Iată, o altă  opțiune de petrecere a Zilei Copilului în aer liber, cu foarte multe activități care se vor desfășura în amfiteatrul Teatrului Anton Pann și în Parcul Antonio Copetii. Invitația fiind făcută sunteți așteptați la Teatrul Anton Pann, sâmbătă 1 Iunie.

Daniela Ștefănescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.